En fast bestanddel af Nike Mercurial-kollektion har længe været de populære Mercurial Lite benskinner. Benskinnerne er populære hos både store og små, da de yder en god beskyttelse og har det samme smarte design som Nike Mercurial Vapor fodboldstøvlerne.

Der er meget fokus på fodboldstøvler, hvilket også er helt naturligt da det er det udstyr, som er synligt på stjerner som Ronaldo, Neymar og Zlatan. Benskinner er et nødvendigt element for enhver fodboldspiller, uanset om det er i Champions League eller om det er på hyggeniveau i Serie 6.

En af de allermest populære benskinner der findes er Nike Mercurial Lite benskinnerne. De er nøjagtigt som navnet antyder det en del af den udødelige Mercurial-kollektion. Benskinnerne er en vigtig del af udstyret til en fodboldkamp, da det er dem som skal tage fra når kampen virkelig spidser til, og tacklingerne bliver gradvist hårdere.

Se hele udvalget af Nike Mercurial Lite benskinner - kun 199,-

Med et par Nike Mercurial Lite benskinner er du garderet imod selv den hårdest spillende forsvarspiller. Med et lav-profils design giver benskinnerne en eminent beskyttelse, uden at de på nogen måde giver gene når det kommer til boldkontrol.

Benskinnerne er lavet højre/venstre-specifikke så du får en benskinne der sidder helt perfekt på benet. Det øger komforten betragteligt at der ikke bare kommer to helt ens benskinner, men derimod to benskinner der er tilpasset til hvert sit ben.

At komforten i benskinnen skal være høj, har været et nøglepunkt for Nike i udviklingen af produktet. Nike lavede en hel del undersøgelser for, at finde ud af, hvordan en benskinne optimalt set skal være formet, for at passe til et skinnebens kontur bedst muligt. Det er frugten af det arbejde du mærker når du tager et par Nike Mercurial Lite benskinner på. De passer ganske enkelt som fod i hose.

Lyder Mercurial Lite som noget for dig? Vælg din farve i dag - kun 199,-

Benskinnens bagside er der, hvor kontakten med huden opstår, og derfor er det også meget vigtigt at det er ordenligt materiale som benskinnen er beklædt med her. Nike har lagt et blødt skumlag ind, så du ikke mærker hårde slag fra tacklinger i lige så høj grad. Endvidere er der også en glimrende ventilation i benskinnen, så det ikke bliver unødigt varmt og svedigt på skinnebenet.

I gamle dage var det kutyme at en benskinne også havde en ankelbeskytter, men i dag er det mere reglen end undtagelsen at benskinner laves uden. Det er resultatet af at fodboldspillet er blevet gradvist mere teknisk, og mange derfor brokkede sig over at ankelbeskytterne kom i vejen ved driblinger, afleveringer og afslutninger.

Derfor har man også været nødt til, at tænke i nye baner, når det kommer til, hvordan benskinnen skal sidde fast på benet. Nike Mercuiral Lite benskinnerne leverer et glimrende svar med den sok der følger med til skinnerne. Sokken er designet efter skinnebenets anatomi, så du oplever en høj komfort, uden at det strammer for meget på benet.

En anden ting, som også har udviklet sig er designet på benskinnerne, som er gået hen og blevet en måde for den enkelte spiller at udtrykke sin personlighed. Selvom man ikke kan se benskinnen under kampen, så har tiden vist at spillerne har udviklet et stort behov for at tingene passer sammen. Derfor har Nike også designet farverne på benskinnerne således at de passer til lige en fodboldstøvle du har.

Tag et kig på udvalget af Mercurial Lite benskinner og vælg din farve - kun 199,-

Så ligegyldigt, hvilken af Nikes fire siloer du har foretrækker, så skal der nok være et par af Nikees Mercurial Lite benskinner, som passer til dit par fodboldstøvler.

Vi er meget begejstrede for Nike Mercurial Lite benskinnerne. Har du selv erfaring med dem? Og hvad synes du om dem? Fortæl os din mening her i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.