Unisport WebTV: Luca og JayMike er klar med en ny episode af Unisport Uncut

11.11.2015

Skrevet af Mathias

Kalder alle fodboldstøvle entusiaster! Det er tid til endnu en episode Unisport Uncut, hvor Jakob og Luca endnu en gang sætter sig ned i 10 minutter og taler om alt det nyeste i fodboldverdenen. Der har været så mange fodboldstøvle lanceringer på det sidste fra Nike, PUMA, adidas, Umbro og New Balance og de var bestemt også showets helt store stjerner.

Der har virkelig bare været mange gode releases siden sidste WebTV episode af Unisport Uncut. De største brands har virkelig flottet sig, med en bred vifte af forskellige designs.

Nike havde CR7 Savage Beauty støvlen, så vel som Tech Craft og Electro Flare Pack. Adidas havde de nye røde Primeknit støvler og City Pack modellerne, mens PUMA var klar med en Limited Edition Menotti star og ny farvevariant til evoSPEED SL støvlen. Som i derfor nok kan fornemme, så var der ikke mangel på ting at tale om for JayMike og Luca, som ligesom de plejer godt kunne have talt langt ud over de 10 minutter.

Du kan finde de fodboldstøvler de talte om her, hvis en af dem har fanget dit blik.

Hvis du elsker at høre om de nyeste fodboldprodukter, så er vores 10 minutters intense fodboldsnak lige noget for dig. Se med og fortæl os hvilket af de nye par støvler du synes bedst om?