Denne weekend bød på gode fodboldkampe, flotte mål og naturligvis massere af gode støvlespots. Vi har været kloden rundt for, at samle de allerbedste spots til dig. Specielt en kamp i den australske A-League fangede vores interesse.

Christian Benteke (Aston Villa) - Nike Hypervenom Phantom Blå/Neon/Sort Vi starter dog vores rundtur noget tættere på. Aston Villa gæstede Newcastle, og det blev i dette opgør af den livsfarlige angriber Christian Benteke for første gang spillede i den blå variant af Nike Hypervenom fodboldstøvlen. Hidtil har belgieren optrådt i den grønne Hypervenom fodboldstøvle, men nu er det altså blevet tid til et skifte.

Chico Flores (Swansea City) - Nike Mercurial Vapor IX ID Vi har godt nok vist dem før, men vi er så vilde med dem at vi godt mener at de kan klare endnu et spot. Spanske Chico Flores er helt vild med Nike Mercurial fodboldstøvler. Øjensynligt kan han også godt lide sorte fodboldstøvler, men har ser ud til, at være i tvivl om det skal være med hvid eller neon som accentfarve. Spanieren har fået lavet to par NikeID-fodboldstøvler, hvor den højre har et neon-swoosh mens den venstre har et hvidt swoosh. Hvilken farve er din favorit?

Chris Hacket (Northampton Town) - Nike Mercurial Vapor IX Reflex De lavere engelske rækker er altid garant for et godt støvlespot, eller to. Således også i denne weekend, hvor Northamptons Chris Hacket havde iklædt sig Nike Mercurial Vapor fodboldstøvlen i Reflex-udgaven, der ellers er forbeholdt verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo.

Hakan Çalhanoğlu (Hamburger SV) - Adidas F50 Adizero Orange/Sort Kriseramte HSV mødte hjemme på Imtech Arena, Borussia Dortmund. På forhånd noget af en Herkules-opgave, men hjemmeholdet blæste de gul/sorte ud af hansestaden med en flot 3-0 sejr. I overtiden leverede den tyrkiske midtbanespiller en seriøs kandidat til årets mål, da han bragede et frispark ind fra 40 meters afstand. Interessant er det at det skete i et par orange Adizero fodboldstøvler, da Çalhanoğlu tidligere har spillet i Nitrocharge, samt den blå udgave af Adidas F50 Adizero fodboldstøvlerne.

John Terry (Chelsea) - Nike Tiempo Legend IV Efter et par ugers fravær var JT26 endelig tilbage i Chelseas midterforsvar til kampen mod Everton. Længe så det ud til, at ende i en nulløsning, men dybt inde i dommerens overtid dukke Terry op ved bageste stang og scorede kampens eneste, og dermed afgørende mål. Det er spændende, at se hvor længe Chelseas anfører har tænkt sig, at holde fast i den fjerde udgave af Nikes komfort-fodboldstøvle.

Miroslav Klose (SS Lazio) - Nike Hypervenom Phantom Grøn/Sort Gode gamle Miro Klose har vekslet mellem den klassiske Nike Tiempo Legend V fodboldstøvle, og så den helt nye og revolutionerende Nike Hypervenom Phantom fodboldstøvle. I weekendens kamp mod Sassuolo var den tyske veteran trukket i et par grønne Hypervenom. Det passede tilsyneladende Klose fint. Han scorede til 2-1, i kampen der endte med 3-2 til hovedstadsklubben.

Peter Crouch (Stoke City) - Puma evoPOWER Så gik den ikke længere for Peter Crouch. Den ranglede angriber har længe holdt fast i Puma PowerCat fodboldstøvlen, men til weekendes svære udekamp på Etihad Stadium mod Manchester City var Crouch for første gang, at finde med den helt nye og innovative Puma evoPOWER på fødderne. Vi er ikke i tvivl om at Crouch vil føle at han har truffet det helt rigtige valg ved, at skifte til evoPOWER fodboldstøvlen.

Sofiane Feghouli (Valencia CF) - Adidas F50 Adizero 4. Generation Whiteout Vi har vist den algeriske kantspillers fodboldstøvler før. For det er ganske interessant med Feghouli, han har nemlig både et whiteoutet, og et blackoutet par af Adizero fodboldstøvlens forrige generation. til weekendens hjemmekamp mod Granada var det igen den hvide udgave der blev fundet frem. Vi venter allerede spændt på, at se hvad han har på fødderne i næste weekend.

Vlada Avramov (Calgiari Calcio) - Adidas Predator X Calgiaris serbiske målmand har tilsyneladende kastet sin kærlighed på den tiende udgave af Adidas' populære Predator fodboldstøvler. Således var han i den svære udekamp mod mægtige Inter, at finde i et par Adidas Predator X fodboldstøvler. Og så endda i den helt særlige grønne Champions League variant, der i sin tid bragte stort påstyr, da der var stor tvivl om, hvor vidt der ville være Champions League stjernen på eller ej. Det endte med at stjernen kom på, og vi er glade for, at se at fodboldstøvlen stadig lever i bedste velgående.

Wayne Rooney (Manchester United) - Nike Hypervenom Phantom Grøn/Sort I sidste uge forlængede Wayne Rooney sin kontrakt med Manchester United så den nu løber frem til sommeren 2019. Det fejrede den engelske landsholdsstjerne med manér da United var gæster hos Crystal Palace. Rooney tordnede bolden op i målhjørnet med flot halvflugter - absolut en kandidat til rundens mål. Målet scorede Wayne Rooney selvfølgelig i sine Nike Hypervenom fodboldstøvler.

Will Keane (Queens Park Rangers) - Nike Mercurial Vapor IX Sort/Hvid Den talentfulde engelske angriber blev i vinterpausen lejet ud fra Manchester United til QPR. I Championship-kampen mod Charlton var Keane, at finde i et par elegante sorte Nike Mercurial Vapor IX fodboldstøvler. Bemærk i øvrigt også at Keane, ligesom rigtig mange andre professionelle fodboldspillere, også bruger Trusox for, at få et bedre greb i sine fodboldstøvler.

Aziz Behich (Melbourne Heart) - Nike Tiempo Legend V Sort/Hvid I kampen mellem Melbourne Heart og Brisbane Roar var der tonsvis af gode støvlespots. Et af dem der for alvor fangede vores opmærksomhed var den Aziz Behic, der spillede i den helt klassiske farvevariant af Nike Tiempo Legend V fodboldstøvlen. Vi elsker, at se en klassisk fodboldstøvle i klassiske farver, så Behich får helt sikkert et plus i bogen her på redaktionen.

Ivan Franjic (Brisbane Roar) Nike Mercurial Vapor IX Reflex Den australske wingback går Cristiano Ronaldo i bedene. Ivan Franjic spillede i A-League kampen mod Melbourne i den meget populære Reflex-udgave af Nike Mercurial fodboldstøvlen. Hvad synes du om CR7's fodboldstøvler?

Mate Dugandzic (Melbourne Heart) - Nike CTR360 Maestri Reflex Det sidste spot vi har valgt, at bringe fra Down Under er af den offensive midtbanespiller Mate Dugandzic, der spiller i Nike CTR360 Maestri i Reflex varianten. Med denne fodboldstøvle på fødderne er Dugandzic sikker på altid, at skille sig ud fra mængden.

Så sluttede denne uges rundtur, med spændende bootspots. Vi vil rigtig gerne høre din mening: Hvilket spot er din favorit? Hvad har vi overset? Fortæl os din mening i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.