Nike New Lights har fået sit sidste medlem | Tiempo Legend 8

26.07.2019

Skrevet af William

Den nye Tiempo Legend 8 har haft en fantastisk start på livet denne sommer. Den tredje farvevariant er nu klar - og det er virkelig en skønhed.

Nike gav os en ny støvle i slutningen af juni i år; den nye Tiempo Legend 8. Den klassiske læderstøvle fik et helt nyt look. Den var blevet mere moderne, modig og lavet til defensive spillere, der har et perfekt touch på bolden.

Den lignede ikke noget, vi havde set før. Den havde stadig en overdel i kængurulæder, men med det nye innovative 3D-konstruktion, der var formet som diamanter. Dette gav en ekstra føling og bedre touch på bolden, når man spillede med støvlerne.

Forsætter nedenfor.

Nike lancerede de nye støvler i to farver - en sort/blå og en hvid/sølv. Og nu er det tid til den trejde farve; blå. Den nye farve er en del af New Lights-kollektionen, der allerede har Mercurial- og Phantom-støvlerne med. Den får altså en varm velkomst.

Støvlerne har en tunge af Flyknit, der gør dem mere åndbare, elastiske og stabile, så du får det bedste lockdown og føling, når du bruger dine nye støvler. De har også den gode Hyperstability-sål af pebax, der er designet til at lade dig skifte retning - selv i høj fart.

Udover den blå overdel, så har den også et flot, sølvfarvet Swoosh-logo - hvilket er dejlig stort på Legend 8. Sålen er hvid for at holde det simple look.

Det bliver interessant at se disse støvler på banen. Og vi glæder os til at finde ud af, hvilken farve Virgil van Dijk, Sergio Ramos og alle de andre stjerner vil have på fødderne!

Hvis du kan lide de nye Tiempo Legend 8 eller vil se de tidligere farver, så kan du finde dem her hos Unisport.