Man må virkelig sige dette års VM i Brasilien driver Adidas' inspiration til deres fodboldstøvler for tiden. Først var det Samba Pack med fire af deres topmodeller i fem forskellige farver, så kom Copa Mundial Samba Pack og vendte op og ned på historien og mandag præsenterede de så Lionel Messis seneste signaturstøvle, som i den grad har fået en tur med farvepaletten. Vi har sat sambastøvlerne op mod hinanden og dannet os et overblik over lighederne og forskellene.

Hvis nogen nogensinde har klandret Adidas for at være kedelige og uinspirerede, så gør de da i hvert fald et ihærdigt forsøg på at lukke munden på dem. Der er generelt ikke noget chokerende ved at største mærker bruger de store slutrunder til at gøre sig bemærkede med deres bud på koncept-fodboldstøvler. Men op til denne slutrunde har Adidas formået at skabe en eksplosion af farver, som mandag kulminerede i Leo's signaturstøvle.

Forudbestil Adidas F50 Adizero Messi allerede nu - kun 1.679,- kr.

Man kunne nemlig fristes til at tro at Adidas, med deres Samba Pack havde gjort, hvad de kunne for at sætte lidt kulør på deres fodboldstøvler. Hele fem kulørte farver var taget i brug og heraf blev Adidas' F50 adizero præsenteret i to farver; en blå og en orange. Men Adidas var ikke færdige med at putte farver på fodboldstøvlen, der jo som bekendt også bruges af den lille troldmand fra Argentina.

Kigger man på Leo Messis nye Adizero fodboldstøvler, har Adidas nemlig samlet fire af farverne fra deres Samba Pack; Nitrocharge (limegrøn), Adizero (blå og orange) samt Predator LZ (pink). Dermed har Adidas taget det bedste design fra deres fodboldstøvler og samlet dem i et enkelt par, specielt designet til en af fodboldens absolut mest farverige fodboldspillere i nyere tid. Men - hvor er AdiPURE 11pro og den lilla farve henne?

Da Adidas F50 Adizero udkom i Samba pakken, blev de præsenteret med en vægt på bare 150 gram, ligesom overdelen var lavet af Adidas' Hybridtouch materiale, dog i en tyndslebet udgave for at sikre minimal vægt. Adidas havde ligeledes tilføjet deres dribbletex-teknologi, som er en række klæbrige striber der giver et bedre greb om bolden i både vådt og tørt vejr. I den seneste F50 Adizero har Adidas lavet hele overdelen af Hybridtouch og der er således ikke noget speedoil i hælen. På trods af det har Adizero bevaret sin karakteristiske lave vægt, med blot 156 gram.

Overdelen af Messis F50 Adizero er stadig udstyret med Dribbletex. I modsætning til den blå og orange model, strækker de aflange striber sig dog over hele støvlens overdel i stedet for blot at dække snuden.

Denne signaturstøvle har altså samlet det bedste fra alle støvler, både farver og tekniske egenskaber og Adidas har alså skabt et par helt unikke fodboldstøvler til en, selvfølgelig helt unik fodboldspiller. Messi er da også den eneste i Adidas-familien, der får lov til at optræde i disse sambainspirerede fodboldstøvler. Du kan dog stadig anskaffe dig dit eget par, så har du tidligere haft svært ved at vælge mellem Adidas' sambafarver, så har den nye F50 Adizero løsningen til dig - alle farver i en fodboldstøvle.

Er Adidas F50 Adizero Messi noget for dig? Forudbestil dit par her - kun 1.679,- kr.

Det har været yderst interessant at følge Adidas' sambainspirerede fodboldpakker og det har kulmineret i den mest farverige fodboldstøvle hidtil i sambakollektionen. Hvad synes du om Samba Pack og hvad tror du bliver Adidas' næste træk i optakten til VM-slutrunden til sommer? Del dine tanker med os i kommentarfeltet herunder, på Twitter og Facebook