Barcelona havde i går et kort træningspas op mod Champions League braget i aften mod Manchester City. Og selvom træningen forløb uden de største begivenheder, så sørgede Messi alligevel for at sprede lidt farve ud på græstæppet.

I går lancerede Adidas Lionel Messis nyeste signaturfarve af Adidas F50 Adizero og Messi var ikke lang tid om at teste sit helt eget par af. Under gårsdagens træning i Manchester luftede Messi nemlig sin sambainspirerede fodboldstøvle, som er blevet lavet helt specielt til den argentinske troldmand. Der var da også noget misundelse at spore blandt medspillerne, som fik betragtet Messis nyeste baby under flere lejligheder. Og apropos baby, så har Messi da også benyttet lejligheden til at hylde sin søn Thiago, hvis navn han har fået broderet ind på siden af fodboldstøvlen sammen med hans fødselsdato og det argentinske flag.

Adidas' seneste samarbejde med Messi er dog ikke kun en eksplosion af farver. Leo's støvle er nemlig også unik på mange måder, da Messis overdel tilsyneladende er blevet lavet af læder i stedet for Hybridtouch, der er på den normale udgave af hans fodboldstøvle - hvilket kan ses på de ekstra syninger, der er findes på overdelen af Messis Adizero.

Denne helt specielle "Messi-støvler" er i særdeleshed en hyldest til og for Messi. Han er nemlig den eneste af Adidas' spillere, der får lov til spille i den og der er ikke noget at sige til at hans holdkammerater er misundelige. Og om Jordi Alba her forsøger at ridse Messis sambastøvle ved vi ikke. Men hvem vil ikke også have sin helt egen signaturstøvle, som man kun selv må spille i?

Messi kunne ikke vente med at prøve sin nyeste signaturstøvle af. Og med hans test af dem under mandagens træning i Manchester, er der helt sikkert lagt op til at Messi vil gøre sit til at giver FC Barcelona et godt udgangspunkt til returkampen. Hvad synes du om Messis nyeste fodboldstøvle? Og hvor mange mål tror du han kan score i dem i aftenens 1/8-dels finale mod Manchester City? Lad os høre, hvad du synes. Del dine kommentarer med os herunder eller på Twitter og Facebook