Bliv klar til fodboldsæsonen! Se mere 👉

Product Management søger Product Assistant

17.07.2019

Skrevet af William Neuvonen

Unisport søger nu en Product Assistant til vores team i Albertslund. Vi leder efter en holdspiller, som vil være med til at tage Unisport til nye højder indenfor produkthåndtering, og som har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldshop!

Hvem er Unisport? Siden 2012 har vi åbnet websites i Sverige, Norge, Holland, Finland, Frankrig, Tyskland, Østrig samt vores internationale site Unisportstore.com. Flere lande kommer til, og i foråret 2019 åbnede vi endnu en Flagship Store i hjertet af Paris. I takt med vores vokseværk er det alfa omega, at vores produkter er toptunede i form af håndteret master data, skarpe tekster og ikke mindst 'best in class' produktbilleder.

Som Product Assistant er din fornemmeste opgave, at sørge for at produkterne i vores fotostudie er klar til at blive skudt i korrekt prioriteret rækkefølge, sende produkterne retur og samtidig at behandle disse produkter i vores CMS-system. Du vil blive del af et ungt dynamisk team, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag. Vi arbejder fokuseret og står sammen side om side, men har samtidig en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

Vi forestiller os at du har et eller flere sabbatår, eller blot har brug for nye udfordringer i spændende omgivelser. Har du erfaring med e-handel, CMS eller Photoshop vil det være en fordel, men det er på ingen måde et krav. Det er selvfølgelig ligeledes et plus hvis du er fodboldinteresseret, og finder det spændende at se produkter før de lanceres for resten af omverdenen.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37,5 timer, hvor din arbejdstid hovedsageligt er i tidsrummet fra 9-17.00.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

- Klaregøre produkter i vores fotostudie
- Scanne og sende produkter retur til lageret
- Behandle produkter i CMS i form af priser, tekster, attributes etc.

Vi forventer, at du:

- Kan tage initiativ og være ansvarsbevidst.
- Er udviklingsfokuseret
- Er fejlfri i skriftlig og mundtlig dansk
- Mundtligt og skriftligt kan formulere dig præcist på engelsk, da vores virksomhedssprog er internationalt
- Har kendskab til fodboldverdenen og fodboldprodukter.

Ansøgning og andre oplysninger

Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv til job@unisport.dk og mærk mailen 'Ansøgning - PM Assistant'. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive det i din henvendelse, og Manager of Product Management, Sebastian Karstensen, vil kontakte dig.

Arbejdssted: Herstedvang 10, Albertslund 2620.

Tiltrædelse: Medio August 2019. Vi gennemgår løbende ansøgningerne og indkalder løbende til samtaler, så send gerne allerede din ansøgning i dag.