Søndag blev der spillet et vaskeægte topbrag i Parken. SAS-ligaens suveræne 1'er FCK tog hjemme i Parken imod rækkens nummer 3 OB. FC Midtjylland havde tidligere på dagen kun fået 1-1 hjemme mod FC Nordsjælland. Det betød at FCK med en sejr kunne lægge sig 11 point foran nærmeste forfølger. Dét havde FCK tydeligvis tænkt sig. De startede som lyn og torden og var allerede efter en halv times spil foran med hele 3-0. OB kom dog tilbage med to hurtige scoringer og kampen var åben igen. Men FCK lukkede kampen i anden halvleg da de gjorde det til 4-2 ved Silberbauers andet mål. Kampens helt store detalje stod FCK's brasilianer Ailton Almeida dog for. Målet til 1-0 blev nemlig sat ind på et smukt saksespark af Ailton iført Nike - Mercurial Vapor III Blå Grafit/Sonic Gul efter kun 9 minutters spil. Smuk detalje af brasilianeren som måske for alvor er ved at slå igennem i FCK. Køb DIN nye Vapor her og spar mindst 15%!