Et europæisk har aldrig vundet et VM, som er blevet afholdt på den anden side af atlanten. Chancerne for at 2014 bliver året, hvor den statistik bliver brudt har til gengæld aldrig været større. Som forsvarende verdens- og europamestre, sætter spanierne alle segl ind for at flyve VM trofæet over atlanten tilbage til Europa. Med præsentationen af deres udebanetrøje, er Spanien helt klar til at forsvare deres titel.

Lige så klassisk som den spanske hjemmebanetrøje er, lige så banebrydende er deres udebanetrøje. Mens den har bevaret det simple og moderne look, så har farvekombinationen af sort/neon aldrig set vejen til en fodboldtrøje. Spanierne er da også kendt for at eksperimentere med deres udebanetrøjer, som både er set i mørkeblå, lyseblå, hvid og sågar i guld.

Du kan finde de forsvarende verdensmestres udebanetrøje lige her - kun 549,-

Det elekroniske look er blevet inspireret af den altid livlige, muntre, sprudlende og farverige spanske kulture. Således opfordrer Adidas med denne trøje til at komme sammen og mødes om de glade stunder, der har præget spansk fodbold gennem de seneste år og som forhåbentlig også vil drive det spanske landshold ved dette sommers VM.

Som noget helt unikt har trøjen også et helt specielt FIFA World Champions emblem på højre side af brystet, som repræsenterer landets titel som forsvarende verdensmestre. De tre neon striber som står i skarp kontrast til den sorte dragt, symboliserer samtidig de spanske tilhængeres støtte og opmuntring, som helt sikkert vil finde deres pladser på de brasilianske stadions, der skal lægge græs til Spaniens kampe.

Spaniens VM udebanetrøje vil allerede blive taget i brug når det spanske landshold tager imod Italien på Vicente Calderón den 5. marts, som en del af spaniernes forberedelser op mod VM-turneringen.

Du kan finde de forsvarende verdensmestres udebanetrøje lige her - kun 549,-

Spaniens udebanetrøje ved dette VM hylder den glade og livlige spanske kultur og Adidas prøver da i hvert fald at bidrage til at de forsvarende mestre, kan blive det første europæiske land der vinder på sydamerikansk grund. Hvad siger du til dette neon/sorte elektroniske look? Hvilken af VM-trøjerne skal du have når VM skydes igang til juni? Del det gerne med os. Kommenter her på siden eller på Twitter og Facebook.