Spanien er klar til Euro 2016 med deres nyeste adidas hjemmebanetrøje

10.11.2015

Skrevet af Mathias

Det har allerede været en travl uge for adidas og tidligere på ugen lancerede de den nye trøje til de regerende verdensmestre, Tyskland. Nu er det de nuværende EM mestres tur og adidas er derfor klar med en ny hjemmebanetrøje til Spanien. Vi har taget et kig på den nye trøje, og som du måske allerede har kunne se på billederne, så er designet så klassisk, at det halve kunne være nok…

Trøjer der ved første øjekast ser helt simple ud, men i virkeligheden er fyldt med fede, små detaljer er i den grad på mode for tiden. Den nye Euro 2016 Spanien trøje er ingen undtagelse og tone-i-tone designet, der dækker næsten hele trøjen, fungerer helt vildt godt.

Jeg er typen der sætter pris på de små ting på trøjerne og det er også derfor min egen yndlings detalje på den nye trøje er kraven, som er lavet med et unik V-hals design. Det giver et komfortabelt fit, som David Silva, Diego Costa og Sergio Ramos håber vil hjælpe dem til EM triumf.

Du kan vise din støtte til Spanien, når de forsøger at holde fast i deres status som Europæiske mestre næste år.

Jeg er meget begejstret for det nye design, som vi kommer se for første gang i aktion mod England. Hvad siger du - er trøjen det stjernespækkede hold værdigt?