I denne uges støvlespot fangede vi både gamle og nye kendinge og så stiftede vi også bekendtskab med en bekendt fra en helt anden sportsgren. Og så har et par af vores venner haft malerpaletten fremme. Se med her og bliv inspireret til dit næste støvlekøb.

Gareth Bale (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero TRX

Op til weekenden spottede vi Bale i en helt særlig model fra Adidas i neongul og med zigzag-former. Meget tydede på at Bale var sendt i marken for at teste den kommende Adidas Crazylight, som forventes at overgå dens forgængere både på vægt og fart. Det var dog imidlertid kun en lille lufter, da Bale i weekendens 4-2 sejr over Villareal var tilbage i sin neongule Adizero fra sidste generation. Han beviste da også med et mål og en assist, at den stadig gør sit arbejde helt fint - men mon ikke Adidas gerne så ham i den nyeste generation?

Joseph Yobo (Norwich City) - Adidas Predator Incurza

Den engelske Premier League er altid garant for underholdning fra øverste hylde og Liverpools målmassakre mod Arsenal tog da i den grad også overskrifterne i denne weekend. Det fjernede dog ikke vores fokus fra Joseph Yobos, noget anderledes valg af fodboldstøvler i weekendens kamp mod Manchester City. Om det var derfor at Yobo, sammen med sine holdkammerater, var i stand til at snyde City fra alle tre point skal forblive uvidst, men i hvert fald havde Yobo, som er på et lejeophold fra Fenerbache, valgt at iføre sig et par Adidas Predator Incurza. Det opmærksomme øje vil hurtigt bemærke at denne fodboldstøvle, rent faktisk ikke er en fodboldstøvle, men er designet til rugbyspillere. Knopsystemet på denne støvle er anderledes end en almindelig fodboldstøvle og man står bedre fast på underlaget.

Marco Boriello (West Ham United) - Nike Mercurial Vapor IX

Vi kan selvfølgelig ikke komme rundt om et støvlespot uden et par blackoutede versioner. I denne omgang starter vi hos Marco Boriello, som i øjeblikket slår sine folder ud for West Ham United på lånt tid fra Roma AS. Det er dog ikke første gang at Boriello er set i en Blackout, så det er ikke så for nyhedsværdien, som det bare er lækkert er se på. Denne blackoutede Vapor går man aldrig galt i byen med, så vi vil da bare opfordre Boriello for at fortsætte sin togt med sine blackouts.

Thomas Ince (Crystal Palace) - Warrior Sports Gambler

Vores anden optræden i en blackout vækker dog lidt mere opsigt. Thomas Ince, som i weekenden åbnede ballet i Crystal Palaces 3-1 sejr over West Bromwich, scorede således sit mål med en blackoutet version af en Warrior Sports Gambler. Ince er ellers tidligere set i en Superheat og man kan derfor undre sig over, hvad der ligger bag Inces skifte. Med et mål og en assist i sin debut, er der dog ikke meget der tyder på at Ince fortryder sit blackoutede valg. Vi ser frem til at se, hvad han vil optræde i næste gang.

Paul Konchesky (Leicester City) - CTR360 Maestri III (Custom)

Fra Premier League tager vi et skridt ned i rækkerne til The Championships øjebklikkelige førerhold Leicester City. Mens Leicester måtte nøjes med et enkelt point i hjemmekampen mod Watford og Paul Konchesky nok må betale lidt i bødekassen for sit gule kort, så havde han alligevel fundet plads til at lufte sine helt egne custom made Maestri. I en hvid/grøn udgave fik eks-Liverpool spilleren dermed sat sit præg på støvlen, som måske har været inspireret af modellen fra 2012.

Rubén Botta (Inter Milan) - Adidas Predator LZ

Fra en custom made fodboldstøvle til en anden. Denne gang i Inter, som i dete års udgave af Serie A kæmper med at finde tidligere års form frem. Til gengæld af Inters unge argentiner Rubén Botta fundet kreativiteten frem uden for foldboldbanen. Således viste han i weekenden sin seneste kreation frem, da han optråde i et par pink Adidas Predator LZ, som imidlertid har fået en lag af den sorte maling. Hvor meget af det er med vilje og hvor meget af det er foregået i et øjebliks galskab ved vi ikke, men vi må give Botta at hans unikke design absolut har et blikfang, som vi sætter pris på.

Paul Pogba (Juventus) - Nike CTR360 Maestri (Reflective Pack)

De forsvarende mest og helt suveræne førerhold i Serie A, Juventus, oplevede i weekenden en sjælden nedsmeltning, da de smed en sikker 2-0 føring væk mod oprykkerholdet fra Verona. Før det skete fik Pogba dog på fornem vis vist sine CTR360 Maestri III fra Nikes Reflective Pack frem med en assist. Nikes Reflective Pack udkom jo i midten af december i en række farver der skulle hylde det Brasilianske nytår. Vi hylder Pogba for at iføre sig den elegante støvle.

Jonathan Biabiany (Parma) - Nike Mercurial Vapor IX (Reflective Pack) Dem der spiller FIFA14 behøver ikke nogen introduktion for Biabiany. Til jer der ikke ved det, så er Biabiany en latterligt hurtig fodboldspiller, som til daglig flyver for den traditionsrige italinerklub Parma. Det er nok derfor heller ikke nogen overraskelse at Biabiany har valgt at iføre sig speedstøvlen fra Nike. Til gengæld havde han også sluttet sig til dem der har kastet sin kærlighed på Nikes Reflective Pack. Denne weekends udgave af hans Mercurial Vapor var således i den Hvide/Grønne udgave, som Nike lancerede midt i december.

Matthew Ridenton (Wellington Phoenix) - Nike CTR360 Maestri (Reflective Pack) Så tager vi et smut Down Under. Det er ikke meget vi hører til Australsk fodbold her i Europa, men det betyder jo ikke at de ikke spiller i fodboldstøvler dernede. Rent faktisk så er spillerne i Australien ikke begrænset af sponsorkontraker her, så det er meget sandsynligt at finde interessante fodboldstøvle valg i denne liga. Ligesom i denne kamp mellem Newcastle Jets og Wellington Phoenix. Her fandt vi blot 18-årige Matthew Ridenton fra New Zealand i et par CTR360 Maestri. Ligesom hans franske kollega i Juventus har Ridenton også valgt Reflective Pack udgaven.

Benjamin Liftin (Brisbane Roar) - Adidas Copa Mundial (Limited Edition) Vi bliver Down Under og runder denne uges støvlespot med en fodboldstøvle, som altid bringer minderne tilbage, da en fodboldstøvle bare var en fodboldstøvle. Vi har i de sidste par uger haft skarpt fokus på Adidas helt ekstraordinære lancering af Copa Mundial i en række farverarianter, der leder tankerne hen på en vis begivenhed der skal finde sted i løbet af sommeren. Før denne lancering havde Adidas dog leget lidt med den måske mest klassiske fodboldstøvle og sendt den ud i et hvidt alternativ til den klassiske sorte. Det er ikke hver dag vi falder over denne, så synes vi da også at den unge Benjamin Liftin som til daglig spiller på Brisbane Roar's U21-hold i den australske Yout League, fortjener lidt Europæisk opmærksom. Vi elsker Adidas' klassiker og synes at den hvide variant giver et lækkert pift til støvlen. Så Liftin får en absolut tilfreds high-five herfra.

Endnu en weekend og er gået og endnu engang er vi blevet forkælet med masser af fantastiske mål, god fodbold og lækre fodboldstøvler. Denne weekend var særligt præget af Nikes Reflective Pack og ikke mindst en rugbystøvle. Hvad synes du om denne uges samling og faldt du over noget, som vi ikke fik med? Del gerne dine input her og på Facebook.