Tirsdag aften blev de to første returopgør i årets Champions Leagues kvartfinaler spillet. På Old Trafford var der lagt op til en spændende kamp mellem Manchester United og Roma efter romerne havde vundet første opgør med 2-1. Men det blev aldrig spændende. United udspillede romerne i store dele af kampen og kunne gå fra banen med en meget overbevisende 7-1 sejr. Målfesten startede allerede efter 11 minutter hvor en særdeles velspillende Michael Carrick modtog bolden fra en ligeså flyvende Ronaldo og med sin Puma - v-Konstrukt følt sparkede bolden i kassen. Blot 6 minutter senere øgede Alan Smith iført Adidas - Absolute til 2-0 efter en flot aflevering fra Giggs. Og der skulle kun gå 2 minutter mere før bolden igen lå bag Doni i Roma-målet. Igen stod Giggs for oplægget, men denne gang fandt han Wayne Rooney der med sin Nike - Supremacy sparkede United på 3-0 efter kun 19 minutters spil. Og det blev kun værre for Roma. Der skulle dog gå 25 minutter før der blev scoret igen. Denne gang var det Ronaldo der nettede. Han trak ind i banen, tørrede sin direkte modstander og som så mange gange før i denne sæson bankede han med sin Nike - Mercurial Vapor III Hvid/Sølv bolden i kassen. Anden halvleg startede som første sluttede. Der skulle blot spilles 4 minutter før Ronaldo igen var på pletten. Endnu engang stod Giggs for det perfekte oplæg og Ronaldo behøvede blot at prikke bolden ind over stregen. Efter en times spil var det så Carricks tur til at blive dobbelt målscorer, da han på et langskud bankede bolden op i modsatte hjørne. 9 minutter senere fik Roma reduceret på et flot mål af De Rossi. På dette tidspunktet var United dog så godt som videre og målet ændrede da heller ikke kampen. 10 minutter før tid var det så indskiftede Evra der med sin Nike - Air Zoom Total 90 Supremacy Rød fik lov at lukke kampen med målet til 7-1! Dermed stor målfest på Old Trafford. 7-1 er desuden største sejr i Knock-out fasen i Champions Leagues historie og Romas største nederlag i europæisk sammenhæng nogensinde. United møder i semifinalen Bayern München eller AC Milan. I aftenens anden kamp var det langt mere spændende. Opgøret mellem Chelsea og Valencia i England var endt 1-1. Da aftenens kamp længe stod 1-1 så det derfor ud til at vi skulle ud i forlænget spilletid. Men Chelsea ville det anderledes. I kampens sidste minut bankede Essien med sin Nike - Supremacy bolden ind bag en ikke helt chanceløs Canizares. Dermed er Chelsea også videre til CL's semifinaler hvor de møder PSV eller Liverpool. Er du klar til den spændende afslutning? Klik HER og find din nye støvle og spar som altid minimum 15%!