Til det store PUMA evoPOWER launch event i Barcelona var vi så heldige, at få d'herrer Mario Balotelli og Thierry Henry til at sætte en autograf på de helt nye evoPOWER fodboldstøvler. Du kan komme helt tæt på de unikke fodboldstøvler her.

Ved den store evoPOWER lancering i Barcelona i januar måned, havde Puma hevet de helt store kanoner med. Således var Mario Balotelli, Marco Reus, Cesc Fabregas og legendariske Thierry Henry alle en del af offentliggørelsen af PUMAs nye powerstøvle.

Lyder PUMA evoPOWER 1 Orange/Navy/Gul som noget for dig? Så bestil den her - kun 1299,- kr.

Joltter fik Henry og Balotelli til, at signere launchfarven af evoPOWER fodboldstøvlen, mens Super Mario også satte sin autograf på den helt unikke PUMA evoPOWER Stampa, der er lavet helt specielt til Balotelli.

Balotelli er i medierne hele tiden. Ofte er det for flotte præstationer på fodboldbanen, men der sker også tit at han er i medierne for nærmest absurde historier. Da Balotelli i december underskrev en kontrakt med PUMA, ville det tyske sportsmærke naturligvis fejre deres nye stjerne med en særlig fodboldstøvle.

Resultat blev Puma evoPOWER Stampa, som er en fodboldstøvle der er helt dækket til med avis-overskrifter der alle sammen handler om det samme: Mario Balotelli. Super-Mario er absolut ikke en kedelig fyr, og det bevidner disse fodboldstøvler også om. Derfor var vi også meget begejstrede for at han ville sætte sin autograf på en Stampa fodboldstøvle, som vi havde medbragt til lanceringen af evoPOWER fodboldstøvlen.

Om skiftet fra Nike til PUMA siger Mario Balotelli "Det er stort skifte for mig. Allerede fra de tidlige samtaler jeg havde med PUMA stod det klart at de forstår mig, min personlighed og mine ambitioner. De produkter og marketingplaner de har udviklet er virkelig spændende, og jeg er stolt over at blive sat i forbindelse med PUMA. AT PUMA også samarbejder med det italienske landshold var en væsentlig faktor for mit valg, og jeg er sikker på at vi alle har nogle gode tider foran os."

Udover at Balotelli fremover spiller i evoPOWER fodboldstøvlen, skulle aftalen med PUMA angiveligt indeholde en livstids-levering af træningsveste der er lette at tage på. Derudover laves der en separat fodtøjs-aftale for Balotellis kælegris Super. Om det så helt holder vand, eller bare er en god historie lader vi op til den enkelte at vurdere. Det skulle dog ikke overraske os, hvis Super-Mario rent faktisk har insisteret på det.

På launch farven af PUMA evoPOWER fodboldstøvlen var Balotelli også mere end villig til at sætte sin autograf - og ja, man skulle tro at det ville gå smooth med en helt rød støvle og en sort tusch. Signaturen endte så halvvejs inde på PUMA-logoet... Joltter fik også lokket den franske legende Thierry Henry til at smide en underskrift på støvlen. Henry har hidtil spillet i PUMA King fodboldstøvlen, men skifter nu over til at spille i PUMA evoPOWER.

Når man får et par evoPOWER fodboldstøvler på fødderne forstår man godt at Henry gerne vil ud og prøve den af. PUMA har undersøgt, hvordan det mest kraftfulde spark opnåes. Deres resultat var at det var den bare fod, der gav det hårdeste spark. Så det handlede om, at lave en fodboldstøvle, der kunne give en barfods oplevelse.

PUMA fandt ud af at det mest væsentlige var, at støvlen kunne bøje omkring forfoden. Derfor har PUMA søgt efter et materiale der kan strække sig i længderetningen, uden at det også strækker sig på tværs. Man fandt frem til det japanske mikrofibermateriale AdapLite, der er superblødt og lavet til at følge fodens naturlige form.

Sålen er bygget op omkrings PUMAs nyuviklede Gradual Stability Frame. Tanken er, at stabilitet skal være gradueret, så den er kraftigst omkring hælen og det bagerste af foden, mens den er mindre oppe ved forfoden, så foden kan bevæge sig mest naturligt og give mest mulig kraft. PUMA formår både at skabe den stabilitet, som man behøver samtidig med, at foden kan bevæge sig næsten frit.

Lyder PUMA evoPOWER 1 Orange/Navy/Gul som noget for dig? Så forudbestille den allerede nu - kun 1299,- kr.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Vi er svært begejstret for, at Balotelli og Henry ville sætte deres autografer på vores medbragte fodboldstøvler. Hvem ville du gerne have til, at signere dine fodboldstøvler? Del din tanker med os i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.