Januar bød på lanceringen af PUMA evoPOWER 1, som er PUMAs mest ambitiøse fodboldstøvle-lancering nogensinde - og den blev bakket godt op af stjerner som Mario Balotelli, Cesc Fabregas og Marco Reus. Nu er støvlen landet, og derfor har vi sat en unboxing i søen for at give en ide om, hvad der venter de mange nye evoPOWER-spillere.

Med PUMA evoPOWER 1 har det tyske firma fra Herzogenaurach taget en helt nye tilgang til power - og støvlen er lavet ud fra konceptet om, at man får mest kraft i sit spark når man sparker i bare tæer.

Derfor er den nye evoPOWER fodboldstøvle blevet lavet med en overdel og en sål, som kan bevæge sig naturligt med foden når den bøjer og dermed tillade at opnå så meget kraft i sparket som muligt.

Og der er da også blevet taget godt imod den nye evoPOWER - Mario Balotelli, Cesc Fabregas, Marco Reus, Yaya Toure, Dante, Nemanja Vidic og mange andre spillere er allerede hoppet over i den nye PUMA fodboldstøvle.

PUMA evoPOWER 1 noget for dig? Få dit eget par her - kun 1.299,- kr.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Joltter er også med på evoPOWER-holdet, og unboxer i dag den nye fodboldstøvle - men det går ikke helt som planlagt, og der kommer en lettere forvoksen evoPOWER i vejen. Og nej, vi har ikke snydt med redigeringen - den ER faktisk så stor...

PUMA evoPOWER 1 er blevet taget enormt godt imod, men hvad synes du egentlig om den nye fodboldstøvle - og hvad synes du om en oversized evoPOWER? Del meget gerne dine tanker med os herunder.