Så skete det. Et af Primera Divisions absolut varmeste navne i øjeblikket har sat sin signatur på en lukrativ aftale med Adidas. Diego Costa slutter sig nu til en stjernespækket gruppe af spillere, som ligeledes optræder med det tre-stripede logo på fødderne.

Over de to seneste sæsoner er Diego Costa vokset til at blive en af Europas skarpeste angribere. Sidste år scorede Costa 20 mål i løbet af 36 kampe, i en sæson der var absolut godkendt. Denne sæson er endnu ikke færdigspillet og Costa ligger lunt i svinget til at løbe med årets gyldne sko i både Spanien og Europa. Således har den brasiliansk fødte spanier allerede lavet 25 mål i alle turneringer på blot 30 kampe. Og spørgsmålet er da også om Atletico Madrid kan holde meget længere på ham. Der ikke noget at sige til at alle vil have en bid af ham.

Ud over at vi går og venter på at se om Costa bliver udtaget til den spanske VM trup, har vi i den seneste tid haft vores øjne på de blackoutede Vapors, som han har optrådt i. Det er ikke første gang at en spiller er hoppet i et par blackoutede fodboldstøvler, for senere at offentliggøre en kontrakt med et nyt mærke.

Senest så vi, hvordan Balotelli gik fra en blackoutet CTR til at hoppe i et par puma støvler, som vist nok fik skabt lidt debat i sand Balotelli ånd.

Diego Costas optræden i den blackoutede Vapor, blev da heller ikke mindre bemærkelsesværdigt da han senere blev set de orange Adizeros, som altså Adidas nu har bekræftet bliver den støvle Costa vil optræde i, i fremtiden.

Costa selv udtrykker stor tilfredshed med skiftet til Adidas:

"Jeg er utrolig glad for at skrive under med Adidas, som er en sand leder i fodbold på verdensplan. Mærket har en fantastisk historie, men er også på forkant når det kommer til at nyskabe, hvilket er grunden til at jeg er draget så meget af dem. Jeg ser frem til stor succes med at spille i Adidas' fodboldstøvler og jeg er stolt af at slutte mig til en gruppe af store spillere."

Selvom Adidas F50 Adizero-siloen endnu ikke har rundet sit 10-års jubilæum, så er støvlen hurtigt blevet et ikon indenfor letvægtsstøvler. I flere år har bl.a. Lionel Messi bevist hvor meget, man kan udrette med støvlen på fødderne, og mens Messi har lavet lækkerier på banen, har Adidas' ingeniører lavet lækkerier i laboratoriet hvor innovationer fodboldstølver er blevet skabt.

Udover Diego Costa i deres stab, har Adidas også verdensstjerne som Messi, Bale og Suarez. Ikke noget at sige til at Costa gerne vil være en del af det hold. Således har de alle valgt at spille i den letvægtede F50 Adizero, hvor ethvert unødvendigt gram er blevet barberet af støvlen, så den er optimeret til fart.

Overdelen er lavet af en stærkt tyndslebet version af det teknologisk avancerede Hybidtouch materiale, som bl.a. også buges på Adidas Predator LZ II. Hybridtouch overdelen er lavet, så det emulerer læder og på den måde kombinerer alle de gode ting fra mikrofiber og læder. Det er et super smidigt og tyndt materiale, som smyger sig efter foden, men som samtidig også optager mindre vand. Samtidig holder det længere og overstrækker ikke på samme måde som læder.

Hybridtouch materialet er blevet valgt efter feedback fra Adidas' proffesionelle, der gerne ville have en blødere overdel end tidligere generation, og derfor har Adidas droppet den tynde men stive AdiLITE Twin for at introducere en tyndslebet og derfor virkelig blød og smidig variant af deres Hybridtouch.

Diego Costas skifte fra Nike til Adidas er ikke gået ubemærket hen og det bliver spændende at se, hvad Costa kan præstere med Adizero på fødderne. Men Costa er langt fra den eneste som har foretaget et skifte fra et mærke til et andet. Hvilket skifte synes du har være det mest bemærkelsesværdige? Og hvem tror du bliver den næste?