Lørdagens sene kamp i den italienske Serie A sto mellom storlagene AS Roma og Milan på Olimpico. Milan har hårdt bruk for seier hvis det skal lykkes å komme opp på 4. plassen som gir adgang til CL-kvalen. Men det startet dårlig for milaneserne. Allerede etter 3 minutter ga Mexes laget sitt en drømmestart. Iført Nike - Mercurial Vapor førte han etter et hjørnespark Roma foran 1-0. I første omgang ble Milan bare for alvor farlige på dødballene. Dessverre resulterte ingen av dem i scoring og dermed kunne spillerne gå til pause med stillingen 1-0. I pausen kom Gilardino på banen for Milan. Den utskiftningen kunne Milan-fans være bra fornøyd med. Etter et kvarter på banen lykkes det nemlig for Gilardino iført Nike - Air Legend Hvit/Anthracite å komme først på et av Pirlos frispark og utligne til sluttresultatet 1-1. Dermed ligger Roma fortsatt sikkert på 2. plassen, mens Milan må kjempe videre for å få den viktige 4. plassen.