Den forgangne uge og naturligvis weekenden bød på masser af god fodbold med overraskelser, regnvejr og naturligvis fodboldstøvler i hobetal. Vi havde øjnene på stilke som sædvanlig, og bringer jer her det ugentlige støvlefix - så læs med og se vores valgte støvlespots fra weekenden.

Sofiane Feghouli (Valencia) - Adidas F50 Adizero Whiteout Valencia leverede en overraskelse, da de slog FC Barcelona på Camp Nou i weekenden, hvilket er opsigtsvækkende nok i sig selv. Vores øjne faldt dog også på Feghouli, som havde kørt Valencias hvide stil videre og trukket et par whiteoutede Adizeros på fødderne. Vi er altid fans af enkeltfarvede fodboldstøvler, og Feghoulis valg vækker begejstring i Unisport HQ.

Chico Flores (Swansea) - Nike Mercurial Vapor IX iD Chico Flores var centrum for en kontroversiel situation, da Andy Carrol blev vist ud for at have ramt spanieren i hovedet. Ser man bort fra Flores' lettere teatralske reaktion (sarkasme kan være anvendt...) var Swansea-forsvareren trukket i ikke bare en, men to NikeID-fodboldstøvler, hvor den højre er sort med en neon-farvet swoosh, og den venstre er sort med en grå swoosh. Hvad siger juryen?

Andres Iniesta (FC Barcelona) - Nike CTR360 Maestri III Mango/Sort Andres Iniesta virker nærmest skræddersyet til Nikes kontrolstøvle CTR360 Maestri, men faktisk foretrækker spanieren et andet knopsystem, end man normalt finder på CTR360 Maestri III. Iniesta spiller nemlig med knopsystemet fra Tiempo Legend IV, som Nike har forklædt som et Maestri-knopsystem. Det består af helt runde knopper under forfoden og aflange knopper ved hælen.

Laurent Koscielny (Arsenal) - Adidas Predator prototype OK, det er ikke fra weekendens kamp, men Koscielny var ligesom sin forsvarskollega Per Mertesacker hoppet i en blackoutet Adidas-prototype - og med hvad der ligner sparkeforbedrende elementer på vristen ser franskmandens støvle bestemt interessant ud.

Ezequiel Lavezzi (Paris Saint Germain) - Adidas F50 Adizero Lavezzi spiller i Adidas og er en lynhurtig type - så hvad er der ekstraordinært ved at han har en Adizero på, spørger du? Jo, den lille argentiner var nemlig et af hovednavnene, da Adidas sidste år lancerede Nitrocharge, og derfor måtte vi lige kigge en ekstra gang, da Lavezzi i weekenden troppede op i sine nye, blå Adizeros.

Liam Bridcutt (Sunderland) - Adidas Predator LZ II Blackout Weekenden bød også på Tyne and Wear-derby mellem Sunderland og Newcastle, og her trak Wearside-klubben det længste strå og gav Sunderland-fansene en rigtig god weekend. Liam Bridcutt fra The Black Cats var trukket i sine blackoutede Predator LZ II, som mani kke ser ofte - og som ser ekstremt sprøde ud på banen, må vi tilføje.

Dimitra Poulos (Sydney Wanderers) - Nike Mercurial Vapor VI Sølv/Orange Vi bliver altid lidt sentimentale, når gamle fodboldstøvler som denne dukker frem - og Vapor VI i Sølv/Orange bærer minder om VM i 2010, hvor Nike med deres Elite Pack lancerede alle deres topmodeller med dette design. Naturligvis var det storebror Mercurial Vapor Superfly II Elite der løb med det meste af opmærksomheden, men man skal bestemt ikke glemme Vapor VI. Det har Poulos heller ikke gjort, og farvematchet på spektakulær vis med sin målmandsdragt.

Robin van Persie (Manchester United) - Adidas F50 Adizero custom Orange/Sort Endnu en sort weekend for United-fans, hvor man drog til Stoke-on-Trent og måtte tage til takke med et 2-1 nederlag takket være to mål fra Charlie Adam. Robin van Persie pyntede på resultatet i sine specialdesignede fodboldstøvler, der er lavet til at ligne en Adizero, men har en læderoverdel og sålen fra en adiPOWER Predator. Det gør det vel egentlig til en Adidas zeroPOWER? En Predizero?

Alexander Madlung (Eintracht Frankfurt) - Adidas F50 Adizero Neon/Rød/Navy Som nævnt bliver vi altid lidt glade over at se gamle fodboldstøvler, der stadig er i aktion, og derfor kipper vi også på hatten for Alexander Madlung for sit valg af anden generation af Adizero i Neon og Rød.

Leonardo Ulloa (Brighton) - Nike Tiempo Legend V Reflective Det er ikke kun os, der elsker den Hvid/Sorte Tiempo Legend V fra Nikes Flash Pack - og støvlen har virkelig spredt sig hurtigt til de professionelle. En af dem er Leonardo Ulloa fra Brighton Hove & Albion, der har formået at matche den Hvid/Sort/Blå støvle rigtig godt med sin klubs dragt. Bravo, Ulloa. Bravo!

Victor Valdes (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero Orange/Sort I forbindelse med sit skifte væk fra brasilianske Penalty og over til engelske Sells har Victor Valdes også levet lidt af et nomadeliv, når det kommer til fodboldstøvler. Nu lader Adidas dog til at have fået lavet en aftale med målmanden, der i weekendens nederlag til Valencia havde hevet et par Adidas F50 Adizero på fødderne. For ikke længe siden spillede Valdes i Predator LZ II i Pink/Hvid, så hvad målmanden vælger at blive i, må tiden vise.

Der har været masser af god bold og lækre fodboldstøvler i denne weekend. Der har også været et par støvler eller to, som vi ikke fik plads til i denne omgang - så lavede du et spot i weekenden der ikke var med, må du meget gerne droppe det herunder. Hvilken støvle var den fedeste der var i aktion i weekenden, synes du?