I denne uges WebTV-afsnit har Jakob og Joltter fået selskab af Kevin Stuhr-Ellegaard. De tre kaser sig ud i en straffesparkskonkurrence, hvor taberne skal lave armbøjninger.

For et par uger siden havde vi besøg af Elfsborgs dygtige målmand Kevin Stuhr-Ellegard til en snak om karrieren, målmandhandsker, karrieren og tilværelsen som professionel fodboldspiller. Men når man har en professionel målmand i huset så er det også oplagt, at få testet ham af på en fodboldbane.

Jakob og Joltter fik lokket Kevin Stuhr med ud på fodboldbanen, hvor der var lagt op til en straffesparkskonkurrence. Det var den perfekte lejlighed for de to fodboldtossede webtv-værter til, at prøve evnerne af mod en af Danmarks bedste keepere.

Før straffesparkskonkurrencen gik igang så blev Joltter og Jakob dog en smule skræmte. For det viste sig ret hurtigt at højdeforskellen på de to webtv-værter og Kevin Stuhr-Ellegaard var ret stor.

Se interviewet med Kevin Stuhr-Ellegard her.

Reglerne for straffesparkskonkurrencen var dog lidt anerledes end normalt. Jakob og Joltter fik hver et point for, hver scoring, mens Kevin Stuhr fik to point for en redning, og et enkelt point hvis bolden blev sparket uden for målrammen.

Det udvikler sig til en sand gyser af en straffesparkskonkurrence, hvor det først er på det 10'ende og sidste spark at vinderen findes. Hvem ender mon med, at vinde konkurrencen? Se videoen og få svaret.

Du har muligheden for, at vinde det par handsker som Kevin Stuhr-Ellegard brugte mod Jakob og Joltter. Du kan se, hvordan på vores Instagram side.

Husk at deltage i konkurrencen om handskerne med Kevin Stuhr-Ellegaards autograf på Instagram. Hvordan ville du have sparket dine fem spark, hvis du havde chancen mod Kevin Stuhr? Fortæl os din mening i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.