Tjek den nye Nike Mercurial Superfly og Vapor ud

02.06.2015

Skrevet af Mathias

Silver storm er ankommet og det bringer dine modstandere i seriøs modvind. Gør dig klar til at blæse forbi forsvarsspillere, med lynets hast, i de helt nye Nike Mercurial Superfly og Vapor, som begge er skabt til de hurtigste angrebsspillere i verdenen. Tjek den ny farvemodel ud lige her…

Den nye Silver Storm fremviser i sandhed hvad den ekstremt populære Mercurial-kollektion egentlig handler om. Den utroligt prangende pink farve på sålen er meget flabet og indbyder dig til at vise din flair og dine færdigheder.

Dog er de bedste spillere meget mere end små træk og hurtige fødder, og heldigvis har Mercurial-kollektionen alle de redskaber der er brug for, for at imødekomme dine behov. Den beroligende, grå hovedfarve er et symbol på hvordan spillere, som Cristiano Ronaldo og Eden Hazard, overlister og dominerer forsvarsspillere.

Det med at inkorporere pink er hellere ikke nogen ny ting for Mercurial-kollektionen. Mange husker stadig dengang, at Nicklas Bendtner greb alles opmærksomhed, da han spankulerede ind på banen i et par helt pink Mercurial. Når det er sagt, så kan vi tilføje at den danske angriber allerede har hentet sit nye par Silver Storm støvler her hos Unisport, så nu er han klar til de kommende internationale kampe.

Lord er allerede forelsket i den nye Mercurial farvemodel og kombinationen af stil og flair klæder ham også rigtig godt. Skal du også have et par, ligesom Bendtner? Fortæl os her.