Det er støvlerne med et helt simpelt koncept. Det er støvlerne uden nonsens. Det er støvlerne der leverer et altid pålideligt og forudseligt stykke arbejde. Det er støvler, der som regel er sorte. Men ikke denne gang, for både Adidas Copa Mundial og Nike Premier er nemlig kommet i særdeles farverige varianter. Kig med her og beslut dig for, hvilen klassikerstøvle der gør sig bedst til i mange farver.

Spørger du din bedstefar om, hvordan fodboldstøvler skal se ud, er svaret formentlig det samme; De skal være sorte og hvide. Intet andet. Sådan har det også været længe for Adidas Copa Mundial - og da Nike Premier kom sidste år, var det også i den traditionelle Sort/Hvide farvevariant. Nu bliver der dog for alvor blevet gjort op med traditionerne, for både Nike Premier og Adidas Copa Mundial er nemlig kommet i særdeles farverige varianter - og til spørgsmålet om vi kune dy os for at smække fodboldstøvler op mod hinanden må der lyde et rungende "nej!"

Adidas Copa Mundial og Nike Premier repræsenterer på mange måder det samme. Begge støvler er overvejende lavet i ekstremt blødt og smidigt kængurulæder, der giver en eminent komfort og meget naturligt touch på bolden. Copa Mundial er den gamle kending, mens Nike Premier er den nye dreng i klassen. Konceptet er dog enkelt; en fodboldstøvle lavet til puritaneren, der ønsker en rendyrket, klassisk oplevelse - og det er der ikke blevet lavet om på med de nye farvevarianter.

Er Nike Premier noget for dig? Så kan du få dit eget par lige her - 1199,-

Ingen af fodboldstøvlerne lover mere end de kan holde. Til gengæld så lever de i den grad op til de forventninger man kan have til en læder-fodboldstøvle. Begge fodboldstøvler er også kendetegnet ved et knopsystem der giver en høj grad af stabilitet. De koniske knopper der sidder på både Copa Mundial og Nike Premier sørger for at vendinger og retningsskift kan foretages uden at det slider på bentøjet.

Nike Premier udkom sidste år, og allerede i december fik modellen en farveopdatering i Blå, Rød og Gul. Forklaringen? Ud af de 10 hold, som Nike sender til VM i Brasilien senere på året, er der tre hold der tidligere er blevet verdensmestre. England i 1966, Frankrig i 1998 og Brasilien hele fem gange i 1958, 1962, 1970, 1994 og 2002. Som den skarpe læser måske har bemærket, så er Premierfodboldstøvlerne lavet i samme farver, som traditionelt forbindes med de tre nationer.

Adidas Copa Mundial Samba Pack er lavet som en hyldest til et enkelt land - værtsnationen Brasilien. Med karnevaller, storslået natur, fest & farver og sidst, men ikke mindst fodbold, har den brasilianske kultur en hel fantastisk diversitet. Det er lige netop den brasilianske mangfoldighed som Adidas ønsker, at hylde med den flotte Samba Pack.

Er Copa Mundial Samba Pack noget for dig? Så få dit eget par her - kun 1.359,-

Vi må blankt erkende, at vi ikke kunne blive enige om, hvilken klassikerstøvle der ser fedest ud med en farveopdatering - så vi vil lade dig afgøre det. Copa Mundial er uden tvivl de mest friske i farverne med modige kombinationer, mens Premier holder det lidt mere enkelt med kun én farve på overdelen. Hvad lyder dommen?

Vi glæder os helt vildt til, at se de klassiske fodboldstøvler i nye farver komme på græs. Hvilken støvle er din favorit? Del din mening med os i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.