Tiempo Legend V danner endnu engang grundlag for Tech Craft Pack

10.11.2015

Skrevet af Jonathan

Det bløde touch og den komfort du får fra Nike Tiempo Legend V er intet mindre end sensationel. I en sådan grad, at Nike faktisk har taget den berømte læderoverdel og tilføjet den til alle deres andre støvler med Tech Craft Pack støvlerne. Det kunne de af gode grunde ikke gøre med Tiempo støvlen, så den er bare en ny farveopdatering…

Hvad er der egentlig at sige om Nike Tiempo Legend V støvlen, som ikke allerede er blevet sagt. Det er et perfekt eksempel på hvad Nike gør så vanvittig godt med deres fodboldstøvler. Det er en moderne blanding mellem ‘state of the art’ teknologier og en klassisk støvle. En støvle af allerhøjeste kaliber må man sige!

Når det så er sagt, så må jeg indrømme, at det nye neon og brune design ikke lige er noget for mig. Jeg synes ikke det fungerer på Nike Tech Craft støvlerne generelt, men hvis jeg skulle pege på en det passer bedst til, så er det svært at gå galt med Tiempo modellen. Det brune læder passer godt til og giver den ønskede effekt, som kontrast til den dominerende Volt farve på hælen.

Du kan være blandt de første til at få den nye støvle, bare skriv dig op lige her.

Den nye Nike Tiempo Legend V fra Tech Craft Pack er klart den støvle jeg synes der fungerer bedst. Selvom farvesammensætningen umiddelbart er den samme, så synes jeg bare det virker bedre her. Er du enig i mig, eller er der en af de andre, som du føler er bedre?

ALT_TAG