Cristiano Ronaldo kan nu officielt kalde sig for den bedste fodboldspiller på planeten. Som en hyldest til den portugisiske megastjerne har vi lavet en hel kampagneside.

2013 var i sandhed Cristiano Ronaldos år. Det blev ikke til de store titler med Real Madrid, men CR7 har sat den ene mere absurde individuelle rekord efter den anden.

Mod slutningen af sidste år spillede Ronaldo i hans helt egen Galaxy CR7 Vapor IX fodboldstøvle, som Nike havde lavet helt specielt til deres største navn. Da Cristiano Ronaldo så vandt Ballon d'Or tidligere på måneden besluttede Nike at Ronaldo som den eneste af deres kontraktspillere, får lov til, at spille i Reflective udgaven af Nike Mercurial Vapor IX fodboldstøvlen.

På kampagnesiden finder du også en hel del af det populære tøj som Cristiano Ronaldo har lavet i samarbejde med Nike. Verdens bedste fodboldspiller har naturligvis sin helt egen tøj-kollektion, der nøjagtigt som hans spillestil er opmærksomhedsøgende, men ekstraordinært stilfuldt.

Nike Mercurial Vapor IX ACC Reflex fodboldstøvlen er, nøjagtigt som Cristiano Ronaldo, et teknologisk vidunder. Det ultratynde Teijin OLM 12 mikrofiber giver en fantastisk føling med bolden. Endvidere er fodboldstøvlen også udstyret med All Conditions Control-teknologi, der giver det samme greb på bolden i vådt føre som der opnås i tørvejr.

For at ære CR7 har vi sammensat en hel kampagneside, hvor du finder gear fra Cristiano Ronaldos egen træningskollektion.

Nike, Tiempo, Vintertræning, træningstøj, baselayer, unisport, unisportstore

Ronaldo blev verdens bedste fodboldspiller for hans præstationer i år 2013. Synes du at han var den rette vinder? Fortæl os din mening i kommentarfeltet herunder, eller på Twitter og Facebook.