Årets første måned går på hæld, og vi har derfor taget et kig på de nye fodboldstøvler og farveopdateringer som januar har forkælet os med. Vi har fået både Limited Editions, helt nye fodboldstøvler og lækre farveopdateringer - og skal man dømme efter januar alene, bliver 2014 et godt år.

Året blev sparket propert igang, da Adidas lancerede Predator LZ II SL i hele to udgaver. Adidas har virkelig haft farve på drengen i det sidste stykke tid, og de nye Adidas Predator LZ SL fodboldstøvler er ingen undtagelse. Selvom støvlernes grundnuancer, sort og hvid, er relativt anonyme, så er det to fodboldstøvler der virkelig skriger på opmærksomhed.

Adidas Predator LZ II SL fodboldstøvlerne er ikke en officiel del af Adidas' Samba Pack. Alligevel er det svært ikke, at komme lidt i karnevals-stemning når man ser på disse to farvestrålende fodboldstøvler med deres farverige Lethal Zone-elementer. Samba Pack eller ej, så er det i hvert fald to fodboldstøvler der virkelig hæver sig over mængden.

Du kan sikre dig Predator LZ SL Sort/Mulitcolour lige her? - kun 1919,-

Det er virkelig hele farvepaletten der har været fremme, da Adidas' fodboldstøvle-designere har lavet de nye farvevarianter af Adidas Predator LZ II SL. Den sorte variant har en blanding af blå, rød, gul og orange på Predator-elementerne, mens den hvide variant er beklædt med farverne rød, neongul og orange.

Predator LZ SL i Hvid/Multicolour kan blive din allerede i dag. - kun 1919,-

Samme dag som Predator SL fodboldstøvlerne, kom der også en farveopdatering til den evigt populære Adidass 11Pro II fodboldstøvle. En knivskarp kombination af hvid, blå og sort har givet en elegant farvevariant af Adidas' komfortstøvle. I denne farvesammensætning er det muligt, at få et par Adidas 11Pro fodboldstøvler med et klassisk udtryk, men med et moderne twist.

Få den skarpe hvide Adipure 11Pro på fødderne allerede nu - kun 1119,-

Mystikken var stor da PUMA i december smed Mario Balotelli et par nye fodboldstøvler, der blev kaldt evoPOWER Stampa. Imidlertid blev mysteriet ikke mindre, da tyskerne så præsenterede PUMA evoPOWER CAMO i starten af januar. Denne fodboldstøvle, er egentlig den færdige udgave af evoPOWER fodboldstøvlen, men for ikke, at afsløre for meget af fodboldstøvlens design, er den camoufleret med snesevis af små PUMA logoer.

Du kan nå det endnu - sikr dig et par PUMA evoPOWER CAMO - kun 1800,-

Nike ville naturligvis ikke stå tilbage for Adidas' og PUMAs lanceringer, så den amerikanske sportsgigant smed en skarp udgave af Hypervenom fodboldstøvlen i puljen. De professionelle kunne heller ikke holde fingrene fra farvekombinationen Blå/Sort/Neon. Faktisk tyvstartede både Kevin-Prince Boateng, Robert Lewandowski og flere andre med at træne i Hypervenom.

De kunne ganske enkelt ikke vente med, at få denne flotte mørke variant af Nike's New Breed of Attack på fødderne, så de spillede i den allerede flere uger før den var offentliggjort. Smart - så fik vi også en lille smagsprøve af hvad vi havde i vente.

Hypervenom Blå/Sort/Neon kan allerede forudbestilles nu - kun 1619,-

ALT_TAG

Den utvivlsomt mest banebydende nyhed i januar måned stod PUMA for. En helt ny støvle så verden, da PUMA lancerede evoPOWER fodboldstøvlen. PUMA har gjort alt, hvad der stod i deres magt for, at lave den ultimative power-støvler. Når man får slutproduktet i hånden - eller måske rettere på fødderne - er man på ingen måde i tvivl.

PUMA kan tillade sig at sige "mission accomplished", for det er en helt fantastisk fodboldstøvle, som tyskerne har komponeret. PUMA fandt ud af, at man opnår størst mulig kraft når man sparker i bare fødder - og netop den bevægelse søger PUMA evoPOWER at tillade foden at gøre. Resultatet? Mere POWER til folket.

PUMA evoPOWER 1 kan blive din allerede i dag - kun 1299,-

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Hos Nike er der i år noget af et jubilæum der skal fejres. Den udødelige Tiempo serie har nemlig 20-års jubilæum. I den anledning har Nike begået intet mindre end en hel jubilæumspakke. Den splinterne Nike Tiempo Legend V kommer sammen med en Nike Tiempo 94 Sneaker i en flot og eksklusiv Hvid/Sort variant, der tilsammen giver Tiempo XX Pack, der allerede er blevet utroligt populær blandt samlere og spillere der gerne vil mærke det lækre, eksklusive Alegria læder på fødderne.

Fejr Tiempo's jubilæum og bestil Tiempo XX Pack her - kun 2699,-

Nike, Tiempe, Tiempo Legend, legend fodboldstøvler, tiempo xx, unisport, unisportstore

Nike havde endnu en variant af Tiempo Legend V fodboldstøvlen på tapetet i januar. En klassiker-støvle må selvsagt også komme i en sort og hvid farvekombination. I denne farvevariant vender Tiempo fodboldstøvlen virkelig tilbage til de gamle dyder. Der kan næppe være tvivl om at Tiempo Legend V Sort/Hvid fodboldstøvlen bliver yderst populær blandt dem der holder af helt klassiske fodboldstøvler.

Tiempo Legend V Sort/Hvid kan blive din nye fodboldstøvle i dag - kun 1259,-

Januar måneds største overraskelse havde Adidas til os. Den udødelige Adidas Copa Mundial fodboldstøvle blev offentliggjort i fem flotte Samba-farver. Verdens vel nok mest ikoniske fodboldstøvle nogensinde, har fået helt nye udtryksformer, med de fem nye farver; Blå/Hvid, Pink/Hvid, Neon/Sort, Orange/Sort og Lilla/Hvid.

Er en Copa Mundial i en sprælsk farve lige noget for dig? Få den her - kun 1359,-

 Adidas Copa Mundial, Adidas, Copa Mundial, unisport, unisportstore

En spændende måned, med mange interessante fodboldstøvle-lanceringer er nu lagt bag os. Hvad husker du januar måned for? Hvilken af de nye fodboldstøvler er din favorit? Og hvad håber du allermest at februar har i vente til os? Del din mening med os i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.