PUMA har netop lanceret den helt nye evoPOWER fodboldstøvle, men det betyder ikke at den populære evoSPEED fodboldstøvle er gået i glemmebogen. Tværtimod så lancerer PUMA i dag både evoSPEED 1.2 og den lette bror evoSPEED 1.2 SL i en frisk hvid og orange farvekombination.

EvoSPEED 1.2 er sat i verden for at tilbyde tre ting; Lav vægt, fleksibilitet og perfekt pasform - eller, som PUMA siger det, Light, flex og fit. Det lever den heldigvis også ganske godt op til. Således ligger evoSPEED 1.2's kampvægt stadig på sølle 198 gram i mikrofibermodellen, hvilket, indrømmet, godt kunne være lavere - men til gengæld kompenserer PUMA godt med ekstra støtte og komfort.

Denne farvevariant af PUMA evoSPEED 1.2 fodboldstøvlen kommer udelukkende i mikrofiber. Dog så er det japanske stykke mikrofiber, som støvlen er lavet i designet med en læderlignende finish for at ramme den elegante følelse så godt som muligt. Overdelen er således både tynd og blød, og giver samtidig et tæt fit og en præcis føling med bolden.

Er den flotte hvide og orange variant af evoSPEED lige noget for dig, så bestil dit par i dag - 1359,-

Ikke nok med, at overdelen på mange måder føles som læder, så er den også udstyret med PUMAS GripTex-teknologi, som er små, klæbrige knopper der sikrer et godt greb i bolden. Det gør det nemmere, at kontrollere bolden, selv når regnen begynder at falde.

For at holde komforten på det ønskede høje niveau har PUMA sikret en anamtomisk korrekt udformet læst, der følger tæernes runding meget unikt, og som derfor sætter sig rigtig godt allerede fra første fløjt. Samtidig har PUMA udstyret evoSPEED 1.2 fodboldstøven med deres EverFit Cage-teknologi på indersiden af overdelen. Det fungerer som et skelet i støvlen, der giver overdelen en god stabilitet, så støvlen holder din fod godt på plads.

Sidst, men ikke mindst, er evoSPEED 1.2 blevet udviklet til at kunne bevæge sig med din fod når du løber, og her har PUMA trukket på deres enorme viden fra sprintersko, hvor man bl.a. sponsorerer verdens hurtigste mand, Usain Bolt.

PUMA søger nemlig at øge fleksibiliteten i forfoden med en mængde flex-riller, der skal sikre at du hele tiden kan være oppe på tæerne og sætte din modstander med en hurtig bevægelse - samtidig med, at midterfoden er stabil for en hurtig kraftoverførsel mellem hæl og tå, så støvlen reagerer på din mindste bevægelse.

PUMA evoSPEED 1.2 har også en ultralet lillebror. PUMA evoSPEED 1.2 SL fodboldstøvlen vejer sølle 165 gram, og er dermed en af de letteste støvler på markedet. Den kommer i samme Hvid/Orange farvevariant som den normale udgave, men skiller sig alligvel ud fra sin lidt tungere fartdjævel af en bror.

PUMA evoSPEED 1.2 SL er lavet til fart og følelsen af ikke at have noget på fødderne. Som nævnt får den vægtstangen til lige nøjagtigt at ramme de 165 gram, og den sikrer dermed fornemmelsen af ikke rigtig at have noget på, som mange spillere sætter så meget pris på.

Lyder en fodboldstøvle på 165 gram fristende? Det forstår vi godt. Du kan bestille PUMA evoSPEED 1.2 SL allerede i dag - 1599,-

Overdelen på PUMA evoSPEED 1.2 SL er lavet i det samme japanske mikrofibermateriale som den normale evoSPEED. Mikrofiberen er dog noget tyndere på SL-udgaven. For at holde vægten yderligere nede er overdelen på PUMA evoSPEED 1.2 SL fodboldstølen også blevet perforeret. Udover en vægtnedsættelse giver perforeringen også en uforlignelig ventilerende følelse til fødderne.

Under sålen er der også fokus på fart - og her er sket en kraftig forbedring i forhold til sidste generation af PUMA evoSPEED SL. Den er nemlig blevet hentet ind fra PUMA King SL, og er lavet af Pebax med en nylonstribe under midterfoden. Denne torsionsbar er ekstremt hård, og sørger for at sikre en optimal energiudnyttelse på støvlen. PUMA har ladet sig inspirere af sine sprintersko og set, hvordan foden bevæger sig under acceleration, og denne viden har de taget med til evoSPEED 1.2 SL's sål.

En flot ny farve af evoSPEED 1.2, som passer rigtig godt til støvlens speed-egenskaber. Er evoSPEED en støvle for dig? Er du mest til den almindelige eller SL-udgaven? Del din mening med os i kommentarfeltet eller på Facebook og Twitter.