I går vendte Robin van Persie tilbage til fodboldbanen efter en skadespause - og fejrede det med både nye støvler og et mål. Van Persie var hoppet i den nyeste generation af Adizero, men havde, vanen tro, fået dem personaliseret til at passe helt til sine ønsker.

Den hollandske angriber var i går tilbage på Old Trafford, hvor han efter blot 6 minutter tilbage i den røde trøje scorede mod Cardiff. Det var dog ikke kun RVPs mål, der gjorde at folk kom op af stolene - Van Persie var nemlig for første gang hoppet over i den nye Adizero, der blev lanceret i november sidste år. Samtidig var Van Persies scoring også mål nummer 100 i denne sæson scoret af en spiller med Adizero på fødderne. En OK milepæl, kan man mene...

Når man finder sin favoritstøvle kan det godt være svært at skifte ud af dem, og derfor ses Van Persie også mere sjældent i nye fodboldstøvler end de fleste andre. Eksempelvis spillede hollænderen aldrig mange kampe i Predator LZ - som han endda også fik lavet efter sine egne behov - og han har taget nogle af sine yndlingselementer fra Adidas Predator adiPOWER med videre til sine nye Adizero fodboldstøvler.

Van Persie er kendt for at være en bestemt herre, når det kommer til fodboldstøvler, og han har da også fået lavet sine nye støvler helt efter sine egne ønsker; Kigger man nærmere på Adizeroen minder den lidt mere om en blanding af en Adidas Predator adiPOWER og en Adizero.

Den almindelige SpeedTraxion-sål er nemlig blevet skiftet ud med Van Persie's foretrukne adiPOWER-sål, som både giver ham den eksterne hælkappe og flere aflange knopper, om som Uniteds nummer 20 har vist sig at være rigtig glad for.

Men personaliseringen stopper ikke her - RVP har nemlig også fået skiftet den almindelige Hybridtouch-overdel ud med en overdel af læder - som er blevet syet især i siden for at forhindre at det strækker sig for meget. Van Persie er ikke ene om at have fået gjort dette, da også Lionel Messi har fået lavet sine Adizeros med en læderoverdel - dog uden syningerne på siden.

Men er der så meget adizero tilbage over Robin van Persies støvler? Ja, hollænderen har valgt at beholde midterfoden og hælen fra Adizero, som er lavet af det ultratynde og meget lette Speedfoil-materiale - og man må sige, at fodboldstøvlen på lang afstand ligner en helt almindelig Adizero.