Fredag d. 16 januar kom dagen endelig, hvor Puma afslørede deres fantastiske nye evoPOWER fodboldstøvle. Joltter var en tur i Barcelona for, at være med til det stor-stilede event.

Der gik lang tid fra vi først fik færten af evoPOWER, til den faktisk blev offentliggjort. Launchen foregik i Barcelona, hvor Puma havde linet deres helt store kanoner op.

Mario Balotelli, Marco Reus, Cesc Fabregas og ikke mindst legendariske Thierry Henry slog vejen forbi lanceringen af Puma evoPOWER fodboldstøvlen. Der blev naturligvis givet prøve på både teknik og skudstyrke fra de store stjerner.

Lyder evoPOWER som den perfekte støvle for dig? Bestil den i dag, og modtag den inden for 1-2 hverdage - kun 1299,-

Joltter fik Puma's senior product manager Peter Stappen til, at gå i dybden med teknologien, og tankerne bag den nye Puma evoPOWER fodboldstøvle.

EvoPOWER er markedets eneste deciderede power-støvle lige nu. EvoPOWER-støvlen afløser Powercat-siloen, der aldrig for alvor slog igennem. Det er vi dog slet ikke i tvivl om at evoPOWER vil gøre. Den er ganske for god til, at fejle.

Overdelen er lavet i AdapLite, der er et fantastisk blødt og fleksibelt mikrofiber materiale, der følger fodens naturlige form og bevægelse. Det helt særlige ved dette materiale er dog at det kun strejker sig i længderetningen. På den måde ydes der derfor support, stabilitet og støtte til foden.

Det har for Puma være essentielt, at opnå en bar-fods oplevelse i evoPOWER fodboldstøvlen. PUMAs research team (Attac Team) har forsket i, hvordan det bedste spark opnåes, og deres konklusion var klar: Det er den bare fod der giver det mest optimale spark.

Så ville det jo virke oplagt bare, at spille i bare fødder, men der er nogle udfordringer herved. Dels så gør det ondt, at sparke hårdt til bolden, dels så står det i fodboldlovens §4 at en spiller skal have fodtøj på. Endvidere stødte PUMA også på den forhindring at den bare fod har en del ujævnheder der gør at sparket mister præcision.

Er evoPOWER den fodboldstøvle du har gået og ventet på? Bestil dit par allerede nu - kun 1299,-

Løsningen på ujævnhederne har Puma fundet, med det skum som evoPOWER er beklædt med på vrist og inderside. AccuFoam hedder det - en sammentrækning af Accuracy og Foam - eller op dansk præcision og skum. AccuFoam udligner fodens naturlige ujævnheder så du får en hel ren sparkeflade.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Skynd dig, at se videoen fra evoPOWERs lancering. Puma-stjernene viser hvordan, man sparker ordenligt til en fodbold, så det er bare om, at få trykket på "Play". Hvad synes du om evoPOWER støvlen? Del din mening i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.