Transfervinduets helt store bombe har været Juan Mata's skifte til Manchester United, og i går fik den lille spanier debut for Manchester United - endda med en assist. I den forbindelse har vi et kig på noget af Matas nye United-gear.

Sig "Juan Mata" til en Manchester United-fan, og han eller hun vil stensikkert få julelys i øjnene. Det er den profil de Røde Djævle har sukket efter, og der er næppe tvivl om at manager David Moyes også er ovenud tilfreds med sin nyerhvervelse. Således kunne "The Special Juan" føje en assist til listen over aktioner fra gårsdagens kamp i hvad der må betegnes som en udmærket debut.

Det første billede der blev taget af Mata med United's logo på brystet, var den vævre spanier iført en flot træningsjakke fra Manchester Uniteds træningskollektion der er produceret af Nike. Meget kan man mene, men den røde farve står godt til Juan Mata, og det kunne godt pege på, at Mata og United bliver et succesfuldt partnerskab.

Gør som Mata, og bestil din egen Manchester United træningsjakke i dag for bare 467,-

Efter en lang periode med Nike-støvler, skiftede Juan Mata sidste år til Adidas. Støvlevalget faldt på Predator-modellen, og det har hverken Mata eller Adidas siden fortrudt. Med Adidas' rovdyr på fødderne skal Mata nu fodre Rooney, van Persie og Uniteds øvrige offensive artilleri med chanceskabende afleveringer.

Vil du have chancen for, at spille i samme fodboldstøvle som Mata? Så bestil dit eksemplar af Predator LZ i dag 1519,-

En ting ændrer sig ikke for Juan Mata, efter skiftet til Manchester United. Ligakampene foregår stadig i Barclays Premier League, hvor den officielle kampbold er Nike Incyte - og Nike er ikke kede af det og kalder den intet mindre end verdens bedste bold. Det er nu også en glimrende fodbold med god præcision og et godt svæv. Endvidere er bolden udstyret med Nike RaDaR teknologi, der gør det nemmere, at registrere boldens bane når den bevæger sig gennem luften.

Hvis du også vil spille med samme bold som Mata og de øvrige Premier League-sjerner kan du få din helt egen Nike Incyte her - 999,-

Skiftet fra London til Manchester medfører også nye spilletrøjer til Juan Mata - og han skifter fra Chelseas blå til Manchester Uniteds trøjer fra Nike. Hjemmebanetrøjen er naturligvis rød, mens udebanetrøjen er lavet i en elegant marineblå farve.

Få din egen trøje med MATA 8 på ryggen. Fra 679,-

Juan Mata kommer til at have sin daglige gang på Manchester Uniteds legendariske træningsanlæg Carrington. Her vil han, sammen med de øvrige United-stjerner, være iført Manchester Uniteds trænigskollektion, der indeholder alt fra t-shirts til træningsbukser.

Se hele og Manchester Uniteds træningskollektion

Det bliver spændende, at se om Mata kan hjælpe Manchester United tilbage på ret kurs. Bliver han en succes på Old Trafford? Har du allerede sikret dig din Mata-trøje? Fortæl os din holdning her i kommentartfeltet eller på Twitter og Facebook.