35 år skulle der gå før farvevariant nummer to af Copa Mundial blev lanceret. Siden da er det gået rigtig stærkt, og klassikerstøvlen fås nu i hele syv forskellige farvevarianter.

TIlbage i 1978 startede en legendarisk rejse. Copa Mundial der på spansk betyder Verdensmesterskab, blev lavet til VM i 1982 der blev holdt i - ja, naturligvis Spanien. Men støvlen døede ikke bare ud efter VM i '82. Nej, for kvaliteten af støvlen var - og er stadig den dag i dag - helt unik.

Farvevariant nummer to af Copa Mundial lod vente på sig i 35 år. Nu kan den blive din på et øjeblik. Bestil Copa Mundial i dag og modtag den inden for 1-2 hverdage - kun 1274,-

I de første år af støvlens leve tid, var det især store tyske navn som Franz Beckenbauer og Paul Breitner der for alvor bragte støvlen i rampelyset. Relativt hurtigt vandt den elegante sorte støvle, med de ikoniske tre striber på siden stor popularitet blandt fodboldspillere i hele verden. Adidas Copa Mundial fodboldstøvlen var og er så vellidt, at Adidas ikke har set grund til, at ændre på den.

En sprælsk Orange/Sort variant af Copa Mundial fodboldstøvlen er perfekt til spilleren der vil afgøre kampen. Forudbestil dit par i dag - 1359,-

I september forrige år, kom så for første gang en ny farve af Copa Mundial, da man vendte om på farverne og lancerede en hvid variant med sorte stribe. Det kan vel bedst beskrives som et kontrolleret sats fra Adidas' side, da designet på den hvide variant også må siges, at være relativt klassisk.

Den blå variant er flot flankeret af en orange accentfarve, der virkelig giver støvlen liv. - Forudbestil dit par i dag for bare 1359,-

Klassisk kan man dog ikke kalde de nye Samba farvevarianter af Copa Mundial fodboldstøvlen. Intet mindre end syv forskellige farver er der nu, at vælge imellem. De fem nye farver fra Samba Pack, vil ganske givet få nogle til, at ryste på hovedet. Andre vil med garanti være begejstret for nu, at kunne få denne ikoniske fodboldstøvle, i farver der giver Copa Mundial fodboldstøvlen den opmærksomhed den har fortjent.

Foretrækker du den klassiske variant? Intet problem. Den fås til bare 899,-

Samba farvene er en del af Adidas' optakt til den nært forestående VM-slutrunde i Brasilien. Og her må man give Adidas at de virkelig har ramt rigtigt, for når man ser på de fem farverige varianter af Copa Mundial føler man sig nemt hensat til karneval i Rio's gader.

Kan du godt lide en anerledes fodboldstøvle, så er Copa Mundial i Pink/Hvid lige noget for dig. Kun 1359,-

Farverne har ændret sig, men det har fodboldstøvlen ikke. Adidas Copa Mundial fodboldstøvlen er i alle syv farvevarianter lavet i et uovertruffent kængurulæder, der giver en komfort i absolut verdensklasse. Hælen har ekstra støtte for, at give en stabilitet udover det sædvanelige.

Hvis du savner sommeren, kan du sparke lidt lys i tilværelsen med et par Copa/Mundial i Neon/Sort - til bare 1359,-

Støvlens sål er udstyret med tolv runde knopper, der gør det mere behageligt, at lave vendinger eller pludselige retningsskift.

En Copa Mundial i Lilla/Hvid er på en og samme tid, både afdæmpet og voldsom opmærksomhedssøgende. Du kan bestille dit par i dag for bare 1359,-

 Adidas Copa Mundial, Adidas, Copa Mundial, unisport, unisportstore

En klassiker har fået et helt nyt udseende. Hvad synes du om de nye farver af Copa Mundial? Eller er du mere til den klassiske variant i Sort/Hvid? Del din mening med os i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.