Vi har sat Copa Mundial Samba Pack og Adidas Samba Pack stævne for, at tage et kig på de ligheder og forskelle der er imellem fodboldstøvlerne. Samba farverne er, som navnet også antyder, lavet som en del af Adidas' optakt til VM-slutrunden i Brasilien.

Selvom Kong Vinter nu har meldt sin ankomst i Danmark så kan man ikke undgå, at tænke på sommer, fest og naturligvis fodbold, når man tager et kig på Adidas' Samba Pack. Det er bestemt ingen underdrivelse, at kalde farverne for klare og farvestrålende.

Op til slutrunder er det efterhånden mere reglen end undtagelsen, at se de største mærker lancere koncept-fodboldstøvler på tværs af siloerne. Ved forrige VM lancerede Adidas alle deres fodboldstøvler i en flot sort variant med, gul accentfarve. Denne gang har man valgt, at gøre hver enkelt støvle mere personlig, og derfor givet en unik farve til hver enkelt silo.

Blå er en klar og frisk farve, der også i nogle religioner regnes for, at være kærlighedens farve. Det kan muligvis være for, at vise kærligheden til det lynhurtige og tekniske fodboldspil at Adidas har valgt, at give denne farve til den ekstraordinært lette F50 Adizero fodboldstøvle.

Hvis du synes at Adizero i Blå/Hvid er lige noget for dig, kan den bestilles her til kun 1519,-

Den blå farve er flankeret af en skarp orange accentfarve, der virkelig giver liv til både Adizero og Copa Mundial varianten. Vi er ikke i tvivl om at denne udfordrende farvekombination nok skal blive et sikkert hit hos både ung og gammel.

Er du helt forgabt i Copa Mundial Samba Blå/Hvid Limited Edition kan den forudbestilles her til 1359,-

Den friske orange variant af Adizero kan bestilles til kun 1519,-

Som den eneste støvle fra den oprindelige Samba Pack, kommer Adizero i to forskellige farvevarianter. Vi er også blevet begunstiget med en flot orange farvevariant, der er tiltænkt den flamboyante spiller, der ikke er bange for, at lave det uventede.

Når fodboldstøvlerne vendes på hovedet bliver det ganske hurtigt tydeligt at der er sket en udvikling i knopssystemer siden Copa Mundial kom på markedet i 1979. Adizero støvlens knopsystem med triangulær eknopper er bygget til lynhurtig acceleration, mens Copa Mundial'ens afrundede knopper giver optimale forhold til, at lave vendinger og retningsskift. Interessant er det, at se at antallet af knopperne næsten ikke har ændret sig. Copa Mundial har med sine 12 knopper en enkelt mere end Adizero.

Adidas Copa Mundial Samba i orange kan allerede nu forudbestilles til bare 1359,-

Der kan næppe være tvivl om at Copa Mundial er den mest ikoniske Adidas støvle der findes. Men det er også indiskutabelt at Predator-siloen er en institution i fodboldstøvle-verdenen. Siden sin lancering i 1994 er Predator fodboldstøvlen blevet en af de mest populære fodboldstøvler der findes. Den nye Predator LZ II er ingen undtagelse.

Du kan hurtigt få rovdyret på fødderne. Predator LZ i Pink/Hvid fås til bare 1519,-

Predator og Copa Mundial går hånd i hånd, i en meget vovet pink farve, der helt sikkert vil dele vandene. Vi holder meget af fodboldstøvler der skiller sig ud fra mængden, og det må man sige, at både Predator og Copa Mundial gør i denne farvevariant. Når man ser på fodboldstøvlerne må man også sige at Adidas har ramt plet med deres Samba Pack, for man føler sig virkelig hensat til Rio, med alt hvad der hører til af karneval, sandstrande og pulserende metropol-liv.

Med de neonfarvede detaljer på både Copa Mundial og Predator fodboldstøvlerne, opnår Adidas virkelig en søvle der aldrig er set før. Den meget modige farvevariant, har allerede vundet indpas hos stjernespillere som Özil, Juan Mata og Xavi.

Forudbestil dit par af Copa Mundial Pink/Hvid allerede i dag, og modtag den i starten af februar prisen er kun 1359,-

Adidas har faktisk valgt, at lave endnu en farvevariant der er i nogenlunde samme boldgade. Den elegante Adidas 11Pro kommer i Lilla/Hvid, med pink detajlefarve. For bare få år siden var det ganske utænkeligt, at se fodboldudstyr i farvevarianter som disse, men eksempelvis har både IFK Göteborg og Schalke 04, haft trøjer i tilsvarende nuancer, og det har nok gjort at Adidas' designteam ikke er bange for, at give den fuld knald på farvepaletten. Hos Unisport er vi helt vilde med det.

Af de nyere fodboldstøvler, så er 11Pro utvivlsomt den der har mest tilfælles med Adidas Copa Mundial fodboldstøvlen. Begge fpdboldstøvler er lave i læder, og har komfort som det absolutte ankerpunkt. Derfor er det også meget passende, at få lov til, at nyde de to fodboldstøvler i en og samme farvevariant.

Adidas' elegantier 11Pro kan bestilles med dag-til-dag levering fra bare 1119,-

Adidas 11Pro fodboldstøvlen er lavet i et fantastisk blødt taurus-læder der smyger sig om foden, og giver et uforlignelig fit. På undersiden er støvlen udstyret med den nye Comfortframe, der giver maksimal støtte når der foretages vendinger og retningsskift.

Hvis Copa Mundial-varianten Lilla/Hvid er lige dig, kan du allerede forudbestille den for bare 1359,-

Det nyeste skud på Adidas' støvlestamme er fra sidste år. Adidas Nitrocharge hedder dette vidunder af en fodboldstøvle, der er lavet til holdets midtbaneslider, der aldrig giver op. Nitrocharge fodboldstøvlerne skal naturligvis heller ikke overses når der deles nye farver ud. Adidas har udstyret både Nitrocharge og Copa Mundial med en ungdommelig Neon/Sort farvevariant.

Få den friske neongrønne farvevariant af Copa Mundial leveret i starten af februar for kun 1359,-

Denne farve emmer af sol, sommer og VM i fodbold. Når man ser på de flotte neonfarvede Nitrocharge og Copa Mundial fodboldstøvler, kan man næsten dufte græsset på Maracanã stadion, hvor VM-finalen spilles d. 13. juli i år.

Matcher du profilen på en Nitrocharge-spiller? Så bestil dit par i dag til bare 1359,-

Nitrocharge er støvlen til spilleren der aldrig giver op. Det er den komplette spiller der kan lidt af det hele. Derfor har Adidas komponeret en fodboldstøvle, uden egentlige svagheder. Støvlen er lavet i det ekseptionelle Hybridtouch materiale, der har komforen fra naturligt læder, og holdbarhed og lav vægt fra mikrofiber.

 Adidas Copa Mundial, Adidas, Copa Mundial, unisport, unisportstore

Det bliver spændende, at følge Samba Pack i den næste tid. Lige så spændende bliver det, at se hvilken en af fodboldstøvlerne der får størst succes ved VM. Hvilken model tror du bliver det største hit? Er der en af farvevarianterne som du er særligt glad for? Del din mening med hos i kommentarfeltet eller på Facebook og Twitter.