I år 2014 er det 20 år siden at den første Adidas Predator så dagens lys, og nu lader det til at Adidas har en ny generation af den hæderkronede fodboldstøvlesilo på vej. I alle fald testede Per Mertesacker i dag en blackoutet model til Arsenals træning, og tyskerens fodboldstøvle havde nogle velkendte striber på siden.

Normalt er ideen med blackoutede prototype test-støvler, at spillerne skal kunne teste dem i fred og ro uden at skabe alt for meget opmærksomhed på dem. Den besked havde Lukas Podolski og Per Mertesacker bare ikke helt fået, og i det øjeblik der kom en fotograf forbi pegede de to tyskere ivrigt ned på Mertesackers fodboldstøvler.

Indtil videre har vi ikke fået mange kig på, hvad Adidas har i vente til os, men med Mertesacker som fast Predator-mand til daglig ville det undre os meget, hvis ikke hans blackoutede fodboldstøvle er en ny Adidas Predator. I så fald bliver det nummer 14 i rækken.

Det ville heller ikke være helt tosset, i alle fald - VM2014 i Brasilien er lige om hjørnet, og hvilken scene ville være bedre at lancere den nyeste generation af Predator på? Nej, vi kan heller ikke komme på en bedre. Tiden vil vise, hvad Mertesackers støvle gemmer på, men lovende ser det ud.

Hvad siger du til Per Mertesackers blackoutede støvler - og tror du, Adidas har nyt på vej til os i horisonten? Del meget gerne dine tanker med os herunder.