Rygterne har taget til i et stykke tid, og i går blev det endelig officelt: United henter Juan Mata. I dag blev spanieren officielt præsenteret, hvor det også blev offentliggjort at han skal spille i nummer 8.

Utvivlsomt er det et af vinterens mest bemærkelsesværdige transfers. Juan Mata skifter blå ud med rød, hovedsaden ud med arbejderbyen. Kortsagt bliver Chelsea skifter ud med Manchester United. Vi har med største selvfølge været lynhurtige og fået lavet en Manchester United fodboldtrøje med Mata og 8-tallet som han vil bære.

Det bliver spændende, at se om Mata er den frelser som mange i den røde del af Manchester sukker efer i disse dage. Der kan næppe være tvivl om at forventningerne til den spanske landsholdspiller er skyhøje. Men når man tager et kig ned over Juan Matas meritliste er man heller ikke i tvivl om at han har hvad der skal til for, at indfri forventningerne.

Du kan allerede nu få din helt egen MATA 8-trøje lige her - kun 779,- kr.

De forsvarende engelske mestre har fået en spiller der har vundet næsten alt, hvad der vindes kan. EM og VM har han vundet med det spanske landshold, mens både Champions League og Europa League er kørt i hus med Chelsea. Kun en Premier League titel mangler for, at gøre listen komplet. Mon den kommer i hus med Manchester United?

Pengemændene bag Manchester United har haft den helt store pengepung frem for, at lokke Mata til det nordvestlige England. I medierne snakkes der om beløb i størrelsesordenen af £37 millioner (ca 330 millioner DKK). Det gør Mata til klubbens dyreste indkøb nogensinde.

Hos de engelske mestre kommer Juan Mata til, at trække en rød trøje over hovedet. Nøjagtig som han også gør når han spiller med det spanske landshold. Dette års Manchester United fodboldtrøje har referencer til klubbens historie som en rigtig arbejderklub.

På kravens inderside sidder de meget karakteristiske Ginghamtern. Mønsteret er et klassisk tekstil-design, der stammer tilbage fra 1800-tallet, hvor Manchester var blandt de førende byer inden for tekstilindustri. En elegant og stilfuld reference til hjembyen.

Manchester United-trøjen er selvfølgelig lavet i Nikes lækre DriFit materiale, der giver maksimal åndbarhed og som samtidig leder sved og fugt væk fra kroppen, så man holder kroppens temperatur stabil og undgår at overophede, selv når man arbejder allerhårdest. Også når man laver de genialiteter, som vi har set Juan Mata gøre det.`

I tråd med Nikes miljøbevidste tiltag, er Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje produceret i genbrugt polyester, der udvindes gennem plastikflasker. Trøjen vejer blot 150 gram og er blevet designet med et meget strømlinet fit, der sidder tæt til kroppen for at optimere komforten. Dette udtrykker blot Nikes dedikation til godt håndværk, design og stil, hvilket forbedrer spilleres ydeevne gennem centrale teknologier.

Spændende bliver det, at se om Mata slår igennem i United. Hvad tror du? Bliver Juan Mata en succes for "The Red Devils?" Del din mening med os i kommentarlfeltet eller op Twitter og Facebook.