Det har ligge i luften i noget tid, men i dag blev det officielt; fra sommer skal Arsenal spille med PUMA på brystet i en aftale, der er den største for begge parter nogensinde. Dermed kommer Giroud, Cazorla, Arteta og de andre PUMA-drenge i Arsenal altså også til at have det springende kattedyr på brystet.

PUMA og Arsenal offentliggjorde i dag, at de har indgået en lang aftale, som indebærer at Arsenal fra d. 1. juli 2014 skal iklæde sig PUMA både til træning og kamp i en aftale, der menes at være blandt de største i engelsk fodbold.

Det har længe været kendt, at Arsenal fra sommer skulle have nye dragtsponsor, og her slog PUMA altså til. Det har ligget lidt i luften, da PUMA over den seneste tid har sikret sig aftaler med flere af Arsenals spillere, således at både Giroud, Cazorla, Arteta og Sagna alle spiller i PUMA. Det skulle heller ikke undre os, hvis der var flere på vej...

Om aftalen siger Björn Gulden, CEO i PUMA, at "Vi er stolte over at have lavet en aftale med en i sandhed global fodboldklub. Nu hvor vi går ind i en ny æra i vores historie er Arsenal en vigtig partner og mulighed for at forstærke PUMA som global sports brand, og vi har fuld tillid til at partnerskabet vil få global indflydelse."

På Arsenals side er man også rigtig glad for det nye samarbejde, der træder i kraft til sommer. Således siger Ivan Gazidis, der er CEO i Arsenal, at "Vi er glade for at have et partnerskab med PUMA, en virksomhed hvis fodboldhistorie og ry for innovation har en stærk forbindelse til vores egen historie, og samarbejdet er endnu et vigtigt skridt for Arsenal både på og uden for banen."

Det store spørgsmål, som vi alle gerne vil have besvaret er, hvordan Arsenals nye PUMA-trøjer så kommer til at se ud? Se, det bliver først afsløret d. 1. juli, når aftalen træder i kraft - men mon ikke PUMA-drengene har et eller andet lækkert i ærmet til os?

Med Arsenal-aftalen i hus kommer PUMA også for alvor ind og blander sig i toppen af Premier League med en klub, der virkelig spiller med om mesterskabet i år. Det markerer en helt tydelig oprustning fra tyskerne, der både har Italiens landshold og Borussia Dortmund over klubber, mens stjerner som Balotelli, Falcao, Fabregas, Reus og Yaya Toure til daglig spiller i PUMA. De mener det alvorligt på PUMA-delen af floden i Herzogenaurach...

Hvad synes du om den nye aftale mellem Arsenal og PUMA - og glæder du dig til at se de nye trøjer, der kommer til sommer? Del meget gerne dine tanker med os herunder.