Rise of the Lion | New Balance gør Sadio Mané klar til African Cup of Nations

14.06.2019

Skrevet af Zlatko

New Balance er klar til at følge op deres første kapitel af Sadio Manés historie med præsentationen af den nye Limited Edition Furon v5 Sadio Mané Rise of a Lion-støvle. Én hyldest til Sadio Man´s rejse som har gjort ham til den spiller, han er i dag.

Furon v5 Sadio Mané Rise of a Lion

New Balance er klar til at hylde en af 2018/19-sæsonens bedste spillere: Sadio Mane, da de netop har lanceret det andet kapitel i Manés rejse til at blive den spiller, som han er i dag. New Balance Furon v5 er lavet til Mané, og fortæller historien om rejsen fra gaderne i Bambaly til hovedstaden Dakar, hvor Mané deltog i de lokale udtagelsesprøver. En rejse der var imponerende 405 kilometer lavet af en dreng på kun 15 år.

Mané var allerede en speciel fodboldspiller trods hans unge alder, og han klarede prøverne, hvor han dernæst blev en del af det senegalesiske fodboldakademi, Academie Generation Foot, hvor han senere blev udtaget til Lion of Terenga, som også er kendt som det senegalesiske landshold.

Fortsætter nednefor.

Den nye Furon v5 Sadio Mané Rise of a Lion er lavet med fantastiske detaljer, der alle fortæller historien om Manés rejse. Lad os starte med overdelen, som er inspireret af ’The Simb’ – et ritual som stammer fra 50’erne, og omhandler transformationen fra mand til løve. Ritualet inkluderer fantastiske bodypaints, som er malet på, dem der deltager, og dette er noget, man kan se på støvlens overdel. Den er lavet med en hvid base og et sort mønster, der symboliserer The Simb. Da dette er Sadio Manés-signaturstøvle, så er det kun normal at Sadio Manés navn og nummer 10 er synlig på overdelen, imens hans signatur er placeret på indlægssålen. New Balance har kun lavet 405 par på verdensplan, hvilket forbindes med de 405 kilometer, som Mané rejste for a blive en del af udtagelsesprøverne. Dette er repræsenteret på hælen, hvor støvlerne er nummeret med x ud af 405, imens Bambaly og Dakar er placeret på hver deres ende af designet, som symbolisere rejsen.

For at toppe designet har New Balance også tilføjet datoen for Manés første landskamp, 25/05/2012, som er en fantastisk milepæl for spillerne, der senere blev til løven. Overvejer du også at få fat i dit eget par? Så skal du være klar til at besøge Unisport i morgen klokken 10.00.


Find Furon v5 Sadio Mané-støvlen her