Lørdag var der atter gang i kvalifikationskampene til EM 2008 i Schweiz og Østrig. Desværre blev det til et skuffende 2-1 nederlag til Danmark. David Villa i Adidas - +F50.7 Tunit Hvid/Sort og Morientes i Adidas - Absolute Rød/Hvid gjorde det meget svært for Danmark med en scoring hver. Michael Gravgaard fløj i anden halvleg tilvejrs og headede bolden i kassen til slutresultatet 2-1. Køb Gravgaards Nike - Air Zoom Total 90 Supremacy Sort/Rød-Sølv her og spar hele 28%!. I gruppe A kørte Portugal på hjemmebane Belgien midt over med en sikker 4-0 sejr. Med to mål var Cristiano Ronaldo, iført Nike - Mercurial Vapor III Hvid/Sølv, kampens helt store spiller, og han fortsætter dermed den fantastiske form han er i. De seneste par år har Anelka ikke ligefrem været en sikker mand på Frankrigs landshold. Men i udekampen mod Lithaun var han på pletten. Efter 73 minutter bankede han bolden i kassen fra kanten af feltet og afgjorde dermed kampen, da det var eneste scoring. Køb hans Puma - Velocity 1 06 Græs/Gul her og spar 50%!. I gruppe D var der topkamp mellem Tjekkiet og Tyskland. Kevin Kuranyi blev den store tyske helt. Iført Adidas - +F50.7 Tunit Kongeblå afgjorde han kampen med to scoringer og sikrede Tyskland en meget vigtig 2-1 sejr. England skuffede endnu en gang med 0-0 i Israel. Også Holland skuffede, da de på hjemmebane kun fik 0-0 mod Rumænien. Klik her for en masse gode tilbud på DIN nye fodboldstøvle!.