I øjeblikket snakkes der rigtig meget om fodboldstøvler, hvor der hele tiden er nye farver og modeller der kommer på markedet, men det er vigtigt ikke, at glemme det mest essentielle i hele spillet, nemlig bolden selv. Nike har lanceret den revolutionerende Ordem bold. I en video giver de et indblik i tankerne bag den nye bold.

Det er ikke tilfældigt at både Premier League, La Liga og Serie A spiller med Nike fodbolde. Det amerikanske sportsfirma kan noget helt særligt med fodbold, på et plan hvor ikke ret mange kan være med. Den nye Ordem er absolut ingen undtagelse, tværtimod er det Nike's bedste fodbold nogensinde. Vil du helt tæt på Ordem? Så kan du læse vores præsentation af Nike Ordem lige her.

Nike's primære fokuspunkt ved udviklingen af Ordem-bolden var first-touchet. Ordem-bolden er komponeret så den hjælper modtageren af en aflevering med, at tage farten ud af afleveringen så bolden nemmere kontrolleres. Derudover er Nike Ordem fodbolden meget responsiv på selv den mindste bevægelse. Det er med andre ord en bold der opfører sig præcist som du gerne vil have det.

Er Nike Ordem fodbolden noget for dig? Så kan den blive den i dag - kun 999,- kr. Nike beskriver bolden som den mest aerodynamiske fodbold der nogensinde har været, så den er skabt til, at flyve stabilt og direkte igennem luften. Nike Aerow Trac, der er det mundrette navn på boldens overflade-struktur, er lavet for, at mindske luftmodstanden mest muligt. Det giver bolden et mere forudsigeligt og pålideligt svæv.

12 paneler består den nye Nike Ordem fodbold af. Som det efterhånden er blevet kutyme så er panlerne svejset sammen, så der ikke er nogle syninger på bolden. Dette gør bolden endnu mere rund, og bidrager dermed til at den igen er så aerodnamisk som det overhovedet et muligt. Inde i bolden er der en latex-blære der er designet til, at give et pålideligt opsring igen og igen, kamp efter kamp.

Boldens overflade har Nike's RaDaR design, der er designet som man hurtigst muligt kan se bolden, og der fra træffe den beslutning der i kampsituationen er mest fordelagtig. Det grafiske skabre et, næsten, glimtende mønser når boldener i rotation. Det giver en kortere reaktionstid, så man hurtigere ser bolden.

I videoen forklarer Nike's produktudviklere og eksperter omkring de tanker der har ligget til grunde for udviklingen af den nye Nike Ordem fodbold. Det er en unik mulighed for, at få indblik i hvordan verdens førende sportsfabrikant udvikler deres produkter.

Hvad synes du om Ordem bolden? Hvilken fodbold er din favorit? Fortæl os din mening her i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.