adidas Nemeziz 19+ Inner Game | Nemeziz-hypen fortsætter

11.06.2019

Skrevet af Zlatko

We’re in for a treat, as adidas launches their all new Nemeziz 19+ Inner Game out of nowhere on this warm and sunny summer day. This launch includes a colourway that’s so sweet that you can’t stop stare at the boot.

adidas Nemeziz 19+ Inner Game

adidas er klar til at give deres seneste Nemeziz 19+ en fed colourway, som helt sikkert vil blive husket i lang tid. adidas kombinerer en royablå overdel med sorte detaljer, som er toppet af med en skudsikker, men også iøjnefaldende, guld sål.

Nemeziz 19+ er den seneste adidas-fodboldstøvle, så det er en no-brainer, at adidas gives støvlen kærlighed, hvilket inkluderer 3 fede colourways på få uger. Nemeziz 19+ Inner Game handler, sjovt nok, om ens egen ‘Innner Game’, så du kan dominere banen. Det er nu, at det hårde arbejde starter, da pre-season er her, du skal sætte dit hårde arbejde ind, så du kan vinde trofæet i slutningen af sæsonen.

Det er nemt at forstå, at adidas giver støvlen så meget kærlighed, da det er en af de bedste ude på markedet lige for tiden. Det hele startede med en fed rød lanceringsfarve, der dannede hold sammen med Polarize Pack, som nu bliver toppet af med Inner Game-kollektionen. Tre stærke colourway baner vej for en ny ære af Nemeziz-støvler.

Fortsætter nedenfor.

Den nye Nemeziz 19+ har en masse nye teknologier, så lad os løbe dem igennem hurtig for at få dig opdateret. Tankegangen bag støvlen er tage fodbold til nye højder. adidas hjælper dig med at gøre dette gennem en helt ny Tensiontape-konstruktion, der indeholder en 360-grader design, der pakker dine fødder ind, så du får et Premium touch. Konstruktionen er lavet med en V-formet indgang, der gør det nemmere for dig at få støvlerne på. adidas har også kombineret en Anatomical-overdel med en Adaptive-vrist, som sammen giver det perfekte 360 pasform, der hjælper dig med at blive spillets Nemeziz.

Til slut har adidas også lavet en ny og forbedret split tooling-sål, der fordeler sålen i to, der gør det endnu nemmere for dig at bevæge dig rundt på banen, som aldrig før.

Skal du også have dit eget par af Nemeziz Inner Game, så er i dag din heldige dag, da du kan få støvlerne eksklusivt hos Unisport nu!


Kig igenem vores Nemeziz-kategori her.