Har du hvad der skal til? Kunne du tænke dig at vise dine evner frem på allerhøjeste niveau? Så kan du nu få din store mulighed med Nike Chance, som endnu engang søger unge, talentfulde spillere til deres akademi. Er det dig? Så se med her.

Har du hvad der skal til? Tilmeld dig her og fortæl os hvorfor DU skal have chancen!

Nike gør meget for, at de bedste unge fodboldspillere kan få en chance på højeste niveau, hvis de endnu ikke har været heldige at blive spottet. Derfor har de skabt Nike Chance og Nike Academy, hvor unge spillere kan få lov at vise deres evner frem for professionelle trænere, som kender spillet - og ultimativt måske få en kontrakt med en professionel klub.

Lyder det som noget? Nej, ikke helt dumt, vel? Det tænkte vi nok. Første skridt på vejen mod Nike Academy er prøvetræningen i Zeist i Holland, hvor det dygtige hold af coaches fra det hollandske fodboldforbund KNVB og en række folk bag Nike Academy vil være til stede.

Her vil de heldige og dygtige deltagere få muligheden for virkelig at vise, HVOR gode de er, både fysisk i Nike SPARQ-testen samt naturligvis med fodbolden. Det handler om at have god teknik, godt overblik - og naturligvis også at man kan fungere på et fodboldhold.

Har du hvad der skal til? Tilmeld dig her og fortæl os hvorfor DU skal have chancen!

For dem der brillerer i Zeist fortsætter rejsen mod Nike Academy, da de bliver inviteret med til Nike Chance Global Showcase på St. George's Park i England, hvor det engelske landshold holder til, når de samles. Med andre ord er faciliteterne ret meget i orden... Her vil Nike Academy være stærkt repræsenteret, og imponerer du, er der gode muligheder for at du kan blive optaget.

Får du chancen på Nike Academy, kommer du til at leve fuldstændig som en professionel fodboldspiller med daglige træninger samt kampe mod akademi-hold fra nogle af verdens største klubber med Arsenal, Manchester United, Inter, Juventus og PSG som et par eksempler. Med andre ord er mulighederne for at vise talenterne frem til nogle af de bedste klubber ekstremt gode.

Har du hvad der skal til? Så kan du tilmelde dig vores Nike Chance-event på Facebook, hvor du udover at trykke "DELTAGER" skal skrive en post på event-siden med følgende indhold; - Nuværende klub - Nuværende niveau - Position - Fødselsdato og alder - En video, hvor du viser hvad du kan - enten fra kamp, træning eller hvor du viser os dine skills. - Grunden til, hvorfor vi skal vælge netop DIG! Har du motivationen, drømmen og evnerne? Fortæl os det!

OBS: Du skal være 16 år eller derover d. 9/2/2014 og IKKE være under kontrakt med en fodboldklub.

Har du hvad der skal til? Tilmeld dig her og fortæl os hvorfor DU skal have chancen!

Har du hvad der skal til? Vi glæder os til at høre fra dig. Tag chancen, find motivationen, og tilmeld dig. Det er en mulighed for livet, og de sidste mange deltagere har kaldt det en stor oplevelse. Så hvad venter du på? Chancen er der. Det er på tide at tage den.

DE HELDIGE UDVALGTE FINDES d. 24. JANUAR 2014 OG KONTAKTES DIREKTE FOR YDERLIGERE INFO.