Vi har taget et kig på de tre varianter af Pumas nye vilddyr, Puma evoPOWER. En støvle der udstråler innovation, klasse og ekstravagance.

Hen imod jul havde Puma lidt godter i gavesækken. Den tyske sportsgigant havde indgået en kontrakt med ingen ringere, end hele Italiens mediedarling, Mario Balotelli. På klassisk Balotelli manér blev dette fejret med en helt ny fodboldstøvle, der i tilgift havde et væld af forskellige avisoverskrifter omhandlende Super-Mario som design. Puma evoPOWER Stampa var ankommet!

Puma evoPOWER Stampa blev for første og eneste gang brugt i kamp, da Mario Balotelli bar dem under Milano-derbyet d. 22.12.2013. Med Balotellis mange udskejelser i baghovedet er der næppe tvivl om at den flamboyante italiener har været mere end almindeligt tilfreds med, at optræde i en så personlig støvle.

Se hele Puma evoPOWER-udvalget her

Balotelli er om nogen one-of-a-kind, og derfor var det også meget passende at Puma evoPOWER Stampa fodboldstøvlen kun kom i et ekstraordinært limiteret oplag. Sølle 250 par kom til salg på verdensplan - her hos Unisport fik vi som Nordens førende fodboldforhandler naturligvis støvlen på lager.

2013 blev til 2014, men Puma havde stadig et es gemt i ærmet. Bedst som man troede at nu måtte den endelige udgave af evoPOWER-støvlen da dukke op, kom Puma med den fantastiske idé, at lave en camouflage udgave af støvlen. Puma evoPOWER Camo så dagens lys. Udover Balotelli så optrådte Cesc Fabregas og Marco Reus også i denne helt særlige udgave af støvlen.

Puma evoPOWER Camo fodboldstøvlen er noget af gave til os støvlenørder. Puma kunne have valgt, at lade Reus & co afprøve en helt blackoutet fodboldstøvle, men i stedet lavet man denne variant, hvor designet holdes mere eller mindre skjul af små Puma-logoer. En idé som vi er særdeles begejstret for.

Der blev produceret lidt flere par af den helt særlige camouflage udgave af Puma evoPOWER fodboldstøvlen, end af Stampa-modellen. 1000 par i alt blev det til. Du har stadigvæk muligheden for, at sikre dig denne helt særlige fodboldstøvle her hos Unisport.

Puma evoPOWER 1 Camo FG Limited Edition - 1800,-

I fredags lancerede Puma den første almindelige udgave af Puma evoPOWER 1 fodboldstøvlen. Det skete under stor mediebevågenhed i Barcelona. Til offentliggørelsen af så særlig en fodboldstøvle er det svært, at forestille sig et mere passende sted, at gøre det end i Barcelona.

Under støvlens præsentation var der udover de tre stor profiler - Balotelli, Fabregas og Reus - også blevet plads til en sand legende. Gode gamle Thierry Henry dukkede også op, til synlig stor begejstring for de heldige tilskuere der havde vundet en billet til eventet. Hos Unisport var vi så priviligerede, at kunne udlodde 5 x 2 billetter blandt vores brugere, til lanceringen af Puma evoPOWER 1 fodboldstøvlen.

Det egentlige launchfarve af Puma evoPOWER er frisk og elegant. Det er en støvle der signalerer at her er sket noget nyt og usædvaneligt. Og det må man i den grad give Puma. EvoPOWER fodboldstøvlen er noget helt nyt og særligt.

Puma - evoPOWER 1 FG Orange/Navy/Gul kan forudbestilles nu. Leveres primo februar - 1299,-

Puma evoPOWER fodboldstøvlen er lavet ud fra tesen "Hvordan kan man opnå et mere kraftfuldt spark?" Hos Puma's udviklingteam blev det undersøgt på kryds og tværs, og den konklusion de kom frem til var at den bare fod var der, hvor man kan få den største energiudladning fra. Da fodboldloven ikke tillader, at spille i bare fødder så er dette selv sagt ikke en mulighed. Det vil med garanti også give nogle ordentlige knubs.

Derfor har udviklingsholdet hos Puma lagt sig i selen for, at lave en så smidig fodboldstøvle som overhovedet muligt. Stive såler og infleksible overdele har sat begrænsninger for skudstyrken på for mange fodboldstøvler. Men ikke på den nye Puma evoPOWER fodboldstøvle. Forfoden har plads til, at bøje sig for bedre, at kunne lave den kraftoverførsel der giver et hårdere skud.

AdapLite er navnet på det mikrofiber som Puma evoPOWER er lavet i. Materialet er lavet så det følger fodens naturlige form og bevægelsesmønster. Endvidere er det et ultratyndt materiale. En enkelt millimeter er tykkelsen på AdapLite. Det giver en helt fantastisk følelse af frihed i støvlen - nøjagtigt som, hvis man spillede i bare fødder.

Et ekstraordinært vigtigt element på evoPOWER fodboldstøvlen er AccuFoam. Det er de små pudder der sidder på indersiden af støvlen, der hjælper med, at øge præcisionen i sparket. Endvidere giver AccuFoam også en renere sparkeflade, der igen medvirker til både forøget præcision og skudstyrke.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Hvad er din mening om den nye evoPOWER støvle? Hvilken af de modeller vi har set indtil videre synes du bedst om? Vi vil meget gerne høre din mening i kommentarfeltet.