I denne uges støvlespots er det de helt nye Puma evoPOWER fodboldstøvler der er i fokus. Støvlerne har lynhurtigt bragt sig selv i centrum rundt om på arenaer i hele Europa. Det var også i denne weekend at verdens bedste spiller skiftede farve på sine fodboldstøvler

Den seneste uge har der været meget hype omkring den nye Puma evoPOWER fodboldstøvle, og i denne weekend blev de endelig sluppet løs. Der er i hvert fald en hel del spillere rundt omkring der har takket pænt for, at få det nye rovdyr på fødderne. Flere steder er støvlen også allerede kommet på scoringstavlen. Det og meget mere kan du læse om lige her.

Mario Balotelli (Milan) Puma evoPOWER 1 Orange/Navy/Gul Balotelli spillede i weekenden for første gang i den orange variant af Puma evoPOWER fodboldstøvlen. Super-Mario er frontfigur for evoPOWER-siloen, og i weekendens kamp mod Hellas Verona skuffede han bestemt ikke. Balotelli sikrede Milan sejren, på et straffespark i det 82. minut, og gav dermed sine nye fodboldstøvler en helt perfekt debut. Bemærk i øvrigt at Balotelli har tallet 9 på sine støvler - PUMA har sikkert helst ville hylde hans nummer for Italien, som de jo også sponsorerer. Smart.

Emanuel Adebayor (Tottenham) Nike Mercurial Vapor IX Grøn/Blå Togoleseren troppede op til Tottenhams udekamp mod Swansea, med et par Nike Mercurial Vapor IX fodboldstøvler i den grønne og blå variant fra Nikes Energy Pack. Denne farvevariant af Vapor IX er som skabt til Spurs' udebanesæt. Men Adebayor scorede mere end bare høje stilpoin for sit fodboldstøvlevalg. Han var nemlig første mand på tavlen, da han pandede et indlæg fra danske Christian Eriksen i nettet.

Benett Nthete (Sydafrika) Nike CTR 360 Marstri III Blackout Det afrikanske kontinent er på den anden ende, da African Nations Cup i øjeblikket løber af staben. Sydafrikas anfører har til lejligheden haft narvsværten fremme, og farvet sine Nike CTR360 Maestri III fodboldstøvler helt sorte. Det er svært, at fastlå hvilken farvevariant støvlerne oprindelig har været, men et godt bud kunne være Sort/Hvid/Orange der kom på markedet i sommer.

Cesc Fabregas (Barcelona) Puma evoPOWER 1 Orange/Navy/Gul I udekampen mod Levante gav Cesc Fabregas kampdebut til sine Puma evoPOWER fodboldstøvler i Orange/Navy/Gul. Med Barcelonas udebanetrøje in mente, kunne der for Fabregas, næsten ikke være en mere perfekt lejlighed til, at præsentere sine nye støvler. Denne farvevariant af Puma evoPOWER fodboldstøvlen står vikelig skarpt til catalanernes udebane-klæder.

Anthony Annan (Schalke 04) Adidas Adipure IV Hvid/Sort/Lyseblå I Schalke 04's nederlag til Rot-Weiss Oberhausen, spillede den ghanesiske midtbanespiller Anthony Annan i en fodboldstøvle, der kan få enhver støvle-kender til, at klappe i hænderne. Den fjerde generation af Adipure-modellen er virkelig en støvle der har gjort indtryk her hos Unisport, så vi var naturligvis begejstret for, at se at der fortsat er proffer rundt omkring der stadig holder fast i støvlen.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) Nike Mercurial Vapor IX ACC Reflex Hvid/Sort/Grøn Den nykårede Ballon d'Or vinder skiftede i weekenden væk fra sin egen Galaxy-model. Fra nu af spiller Cristiano Ronaldo i Nike Mercurial Vapor IX fodboldstøvler fra Nike's Reflex Pack. CR7 og Real Madrid kvaste Real Betis med 5-0. Portugiseren åbnede scoring i det 10. minut.

Dante (Bayern München) Puma evoPOWER 1 Orange/Navy/Gul I denne weekend gik Dante og Bayern München helt uvant fra banen som taber. Det skete med et svigende 0-3 nederlag i Salzburg. Den brasilianske forsvarsstjerne er også skiftet over til den nye Puma evoPOWER fodboldstøvle. På trods af nederlaget kan Dante dog glæde sig over at hans nye fodboldstøvler er som skabt til Bayern Münchens hjemmebanesæt.

Samuel Eto'o (Chelsea) Puma evoSPEED 1.2 Blå/Orange/Gul En gang, to gange - nej hele tre gange skete det på Stamford Bridge at Samuel Eto'o fik nettet til, at blafre da Chelsea slog Manchester United med 3-1. Camerouneseren var iført sine Puma evoSPEED 1.2 fodboldstøvler, og han må uden tvivl være meget tilfreds med sit fodtøj. Den tidligere Barcelona-stjerne har nu nettet seks gange i denne sæsons Premier League.

Jonas Gutierrez (Norwich) Warrior Sports Skreamer S-Lite Newcastle har lejet Jonas Gutierrez til Norwich City for resten af sæsonen. I weekendens kamp kamp mod Hull City fik den argentinske landsholdsspiller debut for Norwich. Gutierrez spillede i Warrior Sports Skreamer S-Lite fodboldstøvler. Her hos Unisport forstår vi godt at en farverig og ekstraordinær spiller som Gutierrez vælger Skreamer S-Lite fodbodstøvlen. Den er perfekt til spilleren der ønsker, at gøre opmærksom på sig selv, både via præstationer på banen ligeså vel som ved sin gear.

Marco Reus (Dortmund) Puma evoPOWER 1 Orange/Navy/Gul Den tyske supertekniker er også trukket i den nye Puma evoPOWER fodboldstøvle. Reus og BVB var på besøg hos Kaiserslautern, som et led i forberedelserne til forårssæson i Bundesligaen. Sølle 28 minutter skulle Marco Reus bruge før, hans Puma evoPOWER fodboldstøvler for første gang havde scoret. Den tyske landsholdsspiller konverterede et straffespark til scoring, og grundlagde dermed Dortmunds 3-1 sejr.

Robert Lewandowski (Dortmund) Nike Hypervenom Phantom Blå/Sort/Neon I de sidste par uger har vi set flere forskellige spillere, trække i denne elegante variant af Nikes New Breed of Attack. Nike Hypervenom Phantom fodboldstøvlen er endelig blevet offentliggjort i Blå/Sort/Neon. Dortmunds polske megastjerne har spillet i støvlen i lidt tid nu. Det gjorde han også i kampen mod Kaiserslauern, og nøjagtigt som Marco Reus, fik Lewandowski også scoret et enkelt mål i sejren og 2. Bundesliga-holdet.

Kevin-Prince Boateng (Schalke 04) Nike Hypervenom Phantom Blå/Sort/Neon I den anden store Ruhr-klub er der også en spiller, der allerede har spillet i den nye farve af Nike Hypervenom Phantom fodboldstøvlen i et stykke tid. Kevin-Prince Boateng spillede igen i den flotte variant af Hypervenom fodboldstøvlen, da Schalke tabte 1-2 til 1. FC Köln. Boateng har dog for vane, at skifte støvle ofte, men måske han denne gang endelig har fundet den rigtige støvle?

Jeronimo Neumann (Adelaide) Pelé Sports Gelileo Rød/Hvid I den australske A-League er der ofte gode boot-spots at hente, og denne weekend var ingen undtagelse. I kampen mellem Adelaid United og Western Sydney Wanderes, var hjemmeholdets Jeronimo Neumann trukket i et par Pelé Sports Galileo fodboldsøvler, i den røde farvevariant. Galileo er takedown modellen af den succesfulde Trinity model fra Pelé Sports. Ord bliver nærmest overflødige, når man skal beskrive hvordan støvlerne matcher Adelaides spillesæt. 10 stjerner ud af 10 mulige for god stil, får Neumann i hvert fald her fra.

Yaya Toure (Manchester City) Puma evoPOWER 1 Orange/Navy/Gul Meget passende lukker vi med et Puma evoPOWER spot. Yaya Toure gik også over til den nye Puma evoPOWER-fodboldstøvle, da Manchester City i weekenden slog Cardiff City med 4-2. Umiddelbart ser det ud til, at Toure er godt tilfreds med sine nye fodboldstøvler. Han fik i hvert fald bragt sig selv og støvlerne i fokus, da han scorede til 3-1 efter 76 minutter. Det er med garanti ikke sidste gang vi har set Yaya Toure score i et par Puma evoPOWER fodboldstøvler.

En weekend der for alvor stod i Puma evoPOWERs tegn. Hvad er din mening om den nye evoPOWER støvle? Og hvilke fodboldstøvler lagde du mærke til i denne weekend? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, Facebook og på Twitter.