I går sparkede PUMA godt i gang i deres "Nature of Believing"-kampagne for 2014 ved at lancere den splinternye evoPOWER i Barcelona, hvor både Fabregas, Reus, Balotelli og Henry var til stedet - og hvor førstnævnte dystede mod hinanden i power og præcision.

Der var længe blevet teaset for lanceringen af den nye evoPOWER, og fredag aften gik det så ned i Barcelona, hvor PUMA afslørede deres nye fodboldstøvle ved et stort event, hvor deres store evoPOWER-stjerner var til stede.

Her dystede de i power og præcision på evoPOWER Wall, som ved hjælp af Hawk-Eye teknologi kan måle spillernes sparkehastighed og præcision. EvoPOWER er bygget på konceptet om, at man opnår det hårdeste spark når foden får lov at bøje naturligt - og det sørger den nye fodboldstøvle fra PUMAs powersilo for.

Både overdelen og sålen på den nye evoPOWER 1 er lavet til at tillade, at foden kan bevæge sig naturligt. Overdelen kan strække med foden på langs, og dermed sørge for at den kan bevæge sig så naturligt som muligt.

Sålen er udstyret med den innovative Gradual Stability Frame-teknologi, som er en meget stiv rygrad fra støvlen, der langsomt bliver mere fleksibel, således at foden kan bøje både indad og udad for den mest naturlige bevægelse.

En af dem, der har været meget inde over udviklingen af støvlen, er spanske Cesc Fabregas - og han var ganske begejstret. Cesc sagde "Jeg nød virkelig oplevelsen i går - det var en fed produktlancering, og det at de afslørede den nye PUMA evoPOWER ved at vise fodboldstøvlen frem med teknologierne og fordelene var en fremragende ide - og det var sjovt at kæmpe mod de andre gutter."

Marco Reus fra Dortmund tilføjede "Jeg den første udgave af PUMA evoPOWER for nogle måneder siden, og har været virkelig imponeret over ideen bag dens design. Det var en passende anledning at lancerede den på, og der var en fed atmosfære. Alle i lokalet virkede virkelig imponerede over evoPOWER, og det var fedt at møde fodboldfans og få en oplevelse som den her."

Mario Balotelli dukkede også op til eventet, og han sagde at "Der har været masser af hype omkring den nye fodboldstøvle over de sidste uger da vi har spillet med en camoufleret udgave på banen og til træning. I går kunne vi så afsløre den, og det var fedt at vise den rigtige evoPOWER og vise verden hvad den kan."

Vi var naturligvis også til stedet til PUMA evoPOWER-lanceringen, og du kan se og høre meget mere fra eventet senere, hvor Joltter fortæller mere fra Barcelona.

Hvad siger du til PUMAs innovative nye evoPOWER - og hvad synes du om deres storslående, teknologiske lancering af den nye fodboldstøvle? Del meget gerne dine tanker med os herunder.