Puma har lanceret en helt ny video, der viser, hvordan den kraftfulde og teknologisk avancerede Puma evoPOWER blev skabt, og hvilke tanker skaberne har gjort sig om udviklingen af den nye støvle.

Puma har allerede vist os i én video, hvad den nye Puma evoPOWER kan udrette. I den forbindelse skal Fabregas, Balotelli og Reus vist have sig et alvorsord med diverse stadion-direktører, da de med Puma evoPOWER på fødderne, nok havde lidt for kraftfulde spark, der endte med at destruere diverse stadions.

Måske har Puma overdrevet en anelse med den forrige video, der nok skal ses med et glimt i øjet, men den nyeste Puma video er ikke kun seriøs, den er også meget inspirerende og giver et godt indblik i, hvad det kræves at skulle designe en helt ny støvle, som kan du på allerhøjeste niveau.

Hvis du vil have fat i den helt nye PUMA evoPOWER, så kan du se meget mere lige her - pris 1359 kr.

Den helt nye video viser, hvilke tanker der ligger bag udviklingen af fodboldstøvlen, og hvad det er for nogle idéer som har været vigtige for Puma i arbejdet med den nye evoPOWER. Ganske interssant og symptomatisk så starter det med en barfodet Marco Reus og Cesc Fabregas.

Det er nemlig den bare fod, som har været udgangspunktet for udviklingen af støvlen. Målet har været at kreere en støvle, der generer mest mulig kraft, og forskerholdet fandt frem til, at man havde den maksimale energiudladning barfodet, når foden blev strukket helt ud.

Hvis du vil have fat i den helt nye PUMA evoPOWER, så kan du se meget mere lige her - pris 1359 kr.

Derfor var udgangspunktet for den nye Puma evoPOWER at støvlen skal kunne strække sig maksimalt, så man bedst muligt kan gengive den fod-position, som man har, når man sparker barfodet. Det har været omdrejningspunktet i de teknologier, som Puma har udviklet for at nå målet.

Særligt vigtigt har det været at arbejde med sålen. Den skal kunne være mere fleksibel, så den kan bøje sig langt mere end normale fodboldstøvler, og dermed ikke er en forhindring for fodens forsøg på at nå den optimale sparkeposition. Svaret på den udfordring er blevet den teknologisk avancerer GSF-sål, der står for Gradual Stability Frame.

Tanken med GSF-sålen er at stabiliten er gradvis, så den er størst omme ved hælen, hvor man har brug for den og bliver mindre oppe ved forfoden, hvor der er brug for fleksibilitet, hvis foden skal kunne bøje mest muligt.

Hvis du vil have fat i den helt nye PUMA evoPOWER, så kan du se meget mere lige her - pris 1359 kr.

Blandt de andre nye teknologier har Puma også udviklet deres Accufoam- teknologi, hvor accu står for accuracy, der oversat til dansk betyder præcision. Det er simpelt, men samtidig enormt smart tænkt af folkene fra Puma. Accufoam-puderne udligner den ujævne struktur som knoglerne i foden har. Derfor får man det reneste træf på bolden, der giver god fart og energi.

En central del af den nye Puma evoPOWER er selvfølgelig også den nye overdel. Opgaven har været at skabe en overdel, der følger fodens naturlige bevægelser, og som kan strække sig fremad men ikke til siden.

Svaret fra Puma er blevet en meget tynd, blød og lækker overdel, der faktisk er helt ned 1,00 mm tynd. Det giver et enormt præcist touch på bolden og en god kraftoverførsel, hvor man virkelig får barfods-fornemmelsen.

Hvis du vil have fat i den helt nye PUMA evoPOWER, så kan du se meget mere lige her - pris 1359 kr.

Med den nye Puma evoPOWER har man forsøgt at gå helt nye veje og skabe en fodboldstøvle, som ingen andre. Hvis du er nysgerrig på at finde ud af meget mere om, hvorfor man har taget dette skridt, så er det bare med at se videoen.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Med den nye Puma evoPOWER har Puma skabt en støvle, der er fuld af kraft og energi. Hvad synes du om den nye Puma evoPOWER? Og hvad synes du om teknologien bag støvlen? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.