Godt nok er støvlen lige landet, men vi har arbejdet stærkt for at skabe et univers, hvor du kan gå på opdagelse i den helt nye Puma evoPOWER, der som navnet antyder er fuld af kraft.

Det er en mærkedag i dag. Puma evoPOWER er ikke kun den seneste støvle fra Puma, det er også årets første nye støvle, der ikke blot er blevet iklædt nye farver. Denne specielle dag og specielle støvle markerer vi selvfølgelig med en helt ny kampagneside, hvor du kan komme helt tæt på Puma evoPOWER.

Puma evoPOWER er blevet udviklet og gennemtestet igennem længere tid, og målet fra Puma har været at skabe en støvle, der er en sand kraftudladning, og som giver ens spil ekstra drive og ens skud mere kraft og præcision.

Puma har udviklet en række nye teknologier for at gøre støvlen mere bevægelig. Tanken bag er at foden udleder mest kraft, når den er i en naturlig position strakt ud. Det tager normale fodboldstøvler ikke højde for, og de er stive omkring forfoden, men Puma evoPOWER er markant anderledes. Den har en mere fleksibel forfod og overdel, så man kan få mest kraft i sine spark.

Der er masser af ny teknologi i Puma evoPOWER, og hvis du vil se nærmere på alt den nye teknologi, så er det bare med at gå på opdagelse i vores nye kampagneunivers. Vores fotografer, designere og skribenter har arbejdet på højtryk for at give dig mest mulig information om den helt nye støvle.

Den nye Puma evoPOWER bliver båret af nogle af de største stjernespillere. Mario Balotelli, Cesc Fabregas og Marco Reus er blandt de stjerner, som får glæde af den helt nye støvle og den nye teknologi, og hvis du vil vide mere om stjernernes nye støvler, så er det bare med at gå på opdagelse.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Den nye Puma evoPOWER er den seneste støvle fra Puma, og det er noget af et mesterværk, som tyskerne har kreeret. Hvad synes du om den nye støvle? Er det en støvle for dig? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.