...Ellers så er det bare med at se med her. Vi har sammensat en motiverende video, hvor en række af de stjerner, vi har snakket med i den senere tid kommer med gode råd til, hvordan man bliver professionel fodboldspiller.

Det ser så glamourøst ud at være professionel fodboldspiller. At spille på de største stadions i de nyeste støvler og foran ellevilde tilskuere. Det er forståeligt nok, at det er de flestes drøm, men det kræver hårdt arbejde og masser af træning at nå dertil.

De professionelle der har nået til det øverste niveau har alle haft en brændende passion for spillet og ikke mindst stor motivation. Netop det sætter vi fokus på i denne helt nye video, som du kan se lige her.

Vi har nemlig samlet nogle råd fra nogle af de bedste professionelle spillere til, hvordan man kommer fra træningsbanerne og helt op til de største stadions med de vildeste tilskuer. Så hvis du er på jagt efter et godt råd eller to, så er dette stedet.

En af dem som virkelig har formået at komme helt til tops er svenske Zlatan Ibrahimovic. Ikke alene er han i dag professionel fodboldspiller, han er et unikum og en ener, og han har selvfølgelig også et par råd til, hvordan man skal forsøge at gøre ham kunsten efter.

Nicki Bille er også blandt de stjerner, som har masser af gode råd i posen. For ham handler det om at turde tro på sin drøm og hele tiden forfølge den. Han fokuserede hundrede procent på drømme om at blive professionel fodboldspiller, og det lykkes også, og i dag spiller han i norske Rosenborg.

Motivation er enormt vigtigt, hvis man gerne vil være professionel fodboldspiller. Har du motivationen? Og hvad tror du, der skal til for at nå helt til tops? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.