Hvad er det dog de hvidklædte forskere har gang i med den nye Puma evoPOWER? Puma fortsætter teaser-videoerne, og den tredje af slagsen giver ikke flere svar end de to forrige.

De fleste har nok efterhånden forstået, at Puma barsler med deres helt nye Puma evoPOWER fodboldstøvle. Støvlen har vi allerede set på fødderne af stjerner som Balotelli og Marco Reus i to ret specielle udgaver. Den ene, Puma evoPOWER Stampa, specielt lavet til Balotelli med en masse avisklip fra hans karriere, og den anden, Puma evoPOWER CAMO, et unikt camoufleret design som et alternativ til en blackoutet støvle.

Vi må dog stadig væbne os med lidt tålmodighed inden vi får løftet sløret for den endelige støvle, og får af se, hvad Puma er kommet frem til i arbejdet med støvlen. På fredag bliver den nye Puma evoPOWER afsløret, og vi glæder os til at fortælle om de mange teknologiske fremskridt, som er blevet gjort i arbejdet med støvlen.

Og der er virkelig blevet arbejdet intensivt på at forbedre støvlen. Og til tider også meget alternativt. Puma har lanceret et par sjove teaser-videoer, der viser to forskere, der har gang i alverdens spøjse målinger. Nu kommer den tredje video så, og den giver ikke flere svar en de forrige to.

I videoen er vi igen et sted i gaden, hvor en forsker hurtig kaster et målebånd ned fra en høj højde, inden der lander et ukendt objekt og der bliver råbt nogle tal og videoen slutter. Hvad det dog er, forskerne har gang i, vides stadig ikke, men mon ikke vi snart bliver meget klogere.

Videoen er den tredje i rækken af små teaser-videoer. I den forrige video var vi på en fortovs-restaurant, da et ukendt objekt pludselig faldt ned fra himmelen. Det forskrækkede det stakkels par, der sad og drak rødvin, og hurtig kom et par fyre klædt i hvide kitler hen og ledte dem væk.

I den første video mødte vi igen de to forskere, der bevæger sig rundt i Barcelonas gader og pludselig ser en bold flyve ind i en stor arena, hvorefter de sætter i løb. Meget svar gav den heller ikke, men vi venter spændt at se, hvad der sker.

På fredag løfter Puma sløret for den nye evoPOWER-fodboldstøvle, som vi glæder os til at kunne fortælle meget mere om. Glæder du dig til den nye evoPOWER? Og hvad synes du om de små teaser-videoer? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.