På fredag løfter PUMA langt om længe sløret for den nye evoPOWER fodboldstøvle, som de har teaset for siden de offentliggjorde deres aftale med Balotelli i december sidste år. Nu starter PUMA så deres evoPOWER Field Tests, som består af en række små videoer.

De næste par dage kommer til at byde på en række teaservideoer, der varmer op til lanceringen af den nye PUMA evoPOWER fodboldstøvle, som er en helt ny silo, som Mario Balotelli, Marco Reus og Cesc Fabregas blandt andre skal spille med.

Den første video byder på to forsker-lignende typer fra PUMA, der bevæger sig rundt i Barcelonas gader og pludselig ser en bold flyve ind i en stor arena, hvorefter de sætter i løb. Her ender videoen så... Og nej, I er ikke alene om at sidde tilbage og tænke "hvad?..." - men der er en mening med galskaben, og PUMA kommer med flere videoer op til lanceringen.

Indtil nu har vi allerede set PUMA lancere to teaser-støvler - PUMA evoPOWER Stampa, som er lavet specielt til Mario Balotelli da han skrev under med mærket, og PUMA evoPOWER CAMO, som både Balotelli, Reus og Fabregas har spillet i siden 3. januar. Begge støvler har alle teknologierne fra evoPOWER, men selve designet har været skjult - og det bliver offentliggjort i Barcelona på fredag.

Den seneste video giver ikke mange flere svar end den forrige. Vi befinder os på det der ligner en fortovs-restaurant, da et ukendt objekt pludselig falder ned fra himmelen. Det forskrækker det stakkels par, der sidder og drikker rødvin, og hurtig kommer et par fyre klædt i hvide kitler hen og leder dem væk. Hvad det går ud på,m venter vi selvfølgelig spændt på at finde ud af.

PUMA har naturligvis mere video oppe i ærmet - og hvad de to forskerfyre egentlig laver, skal vi nok blive klogere på. Følg med op til lanceringen af PUMA evoPOWER lige her. Glæder du dig til at se det færdige design?