Nu kan du få gratis fragt og retur ved alle køb over 699,- du måtte lave på Unisport.dk, hvis du vælger at få pakken leveret med GLS eller at den leveres til et Post Danmark Udleveringssted. Bemærk gratis returforsendelse kun er med GLS.

I Unisport er vi vilde med fodbold - og vi er vilde med, at I også er vilde med det. Derfor tilbyder vi nu, at du kan vælge gratis fragt og return med pakkefirmaet GLS ved alle køb for over 699 kr.

Vi er rigtig opsatte på at give så god en oplevelse som overhovedet muligt, og derfor har vi indført, at I nu også kan vælge fragt med pakkefirmaet GLS, når I handler hos os.

GLS er kendt for sin præcision og nøjagtighed, og er bredt repræsenteret i Danmark. Når du vælger GLS til at levere din pakke, får du samtidig en returseddel med, så du helt uden omkostninger kan sende din pakke retur, hvis det for eksempel ikke er den helt rigtige størrelse.

Ved køb for under 699 kr. har du også muligheden for at vælge GLS til at levere din pakke. Det koster i så fald 39 kr., men du får stadig den præcise levering og en returseddel, så du gratis kan sende din pakke retur hvis du har ombestemt dig i mellemtiden eller ønsker en anden størrelse.

Ønsker du at afhente din pakke ved vores hovedkvarter i Bådehavnsgade 38, 2450 Københavns SV, er det også en mulighed - og det er også gratis ved køb for over 699 kr. Det samme gælder for erhvervlevering. Med andre ord er der indtil flere muligheder for at modtage dine nye ting med gratis fragt.

Pakkerne bliver leveret med GLS Pakkeshop, hvor du kan hente din pakke i en Pakke Shop i nærheden af dig. GLS Pakke Shops finder du i en lang række butikker - i fx 7-Eleven, supermarkeder, tankstationer og kiosker. Du får besked pr. mail/SMS, når din pakke er klar til afhentning, og så har du fem dage til at hente din pakke. Det er vigtigt, at du husker legitimation i form af kørekort eller sygesikringsbevis, så pakken får sin rigtige ejer.

Og nu vi er ved det, hvorfor så stoppe? Vi tilbyder nemlig også gratis fragt hvis du vælger Post Danmark afhentningssted ved køb for over 699 kr. Dermed kan du nemt vælge et sted lige i nærheden af dig, hvor du kan hente din nye pakke. Bemærk dog, at der ikke er gratis retur ved at vælge Post Danmark afhentningssted.

Som altid hører vi meget gerne om dine tanker om vores seneste initiativ - og du er derfor meget velkommen til at dele din mening eller spørgsmål med os i boksen herunder.