Under deres træning i Doha var Bayern München-stjernerne Mario Götze, Mario Mandzukic og Xherdan Shaqiri trukket i en blackoutet Nike Mercurial prototype som giver et par interessante hints mod hvad Nike har i ærmet til os op til VM 2014 i Brasilien.

Med VM 2014 i horisonten bliver vi mere og mere spændte på at se hvad Nike har i vente til os. Nike er kendt for at vise deres allernyeste teknologier i deres fodboldstøvler frem til store turneringer - og i år kan vi se frem til en af de største VM-turneringer nogensinde. Og nå ja, den afholdes i Brasilien. Som Nike Global Creative Director Martin Lotti sagde, at "hvis Nike var et land, så ville det være Brasilien."

Derfor forventer vi også at Nike har nogle ekstraordinære fodboldstøvler i vente til os - og tingene kunne godt pege på at vi får en ny Mercurial til VM. Tidligere har Nike ikke været bange for at smide regelsættet ud ad vinduet med Superfly- og Elite-serierne, og det er meget muligt at vi ser noget tilsvarende innovativt denne gang. Hvad det er, dog, kan vi ikke afsløre her - og dit gæt er så godt som vores.

Under deres træningslejr i Doha trænede Bayern München-spillerne Götze, Mandzukic og Shaqiri alle i en blackoutet Nike prototype fodboldstøvle som ser ganske ekstraordinær ud - de lader til at have en sort, indbygget sok der smyger sig om anklen og virkelig får fodboldstøvlen til at skille sig ud - også selv om det er en blackout. Det er ikke noget alle helt sorte fordboldstøvler kan, og det fik os i den grad til at spærre øjnene op da vi så de første billeder af prototypen.

Vi må dog indrømme, at vi ikke er helt overraskede, da de kreative hoveder fra Nike Innovation Kitchen bliver ved med at komme med nye teknologi og features som vi aldrig har set før, og da VM 2014 er en stor begivenhed for Nike kan alt ske. Derfor ville det heller ikke overraske os at se en indbygget sok komme fra Nikes Innovation Kitchen, og det ville være en passende ting til tiende generation af Mercurial Vapor, der altid har været kendt for at skubbe til grænserne for teknologi for fodboldstøvler.

Ser vi nærmere på detaljerne på Nike Mercurial prototypen, som Bayern-spillerne dribler rundt i, så lader der til at være nogle velkendte striber på siden af overdelen - og straks fløj vores tanker hen på Flywire-teknologien fra Mercurial Vapor Superfly-støvlerne. Er vi her vidne til Flywire-teknologiens tilbagekomst - og måske endda en helt ny Superfly?

Og jaja, vi ved godt at Superfly-serien blev droppet da Vapor VIII blev introduceret, men siden da har mange folk ønsket sig en ny Superfly, som er den fodboldstøvle der oftest blev associeret med Flywire-teknologien. Siden da har Nike naturligvis også introduceret deres Flyknit-teknologi, men om det er klar til at blive inkorporeret i fodboldstøvler må tiden vise.

Hvad kan vi så forvente fra Nike op til VM 2014? Alt vi ved med sikkerhed er, at vi forventer noget stort - samt at de kommer med 120 km i timen. Hvad Nike præcis har i vente til os må tiden vise. Så hold øje med os - vi er kun lige begyndt!

Hvad synes du om den mystiske Nike Mercurial prototype - og hvad tror du, at det er? Ser vi en Mercurial Vapor X under VM 2014, eller måske en helt ny Superfly? Lad os vide hvad du tænker i boksen herunder.