Schalke 04s Kevin-Prince Boateng er en mand, der er glad for gear - i alle fald at dømme efter antallet af støvleskift i denne sæson. Boateng skifter nemlig ikke bare til nye farver, når de kommer - næ nej, han skifter mellem forskellige siloer i stedet. Nu er turen igen kommet til Hypervenom i en helt nye farve.

På Schalke 04s træningstur til Doha har Kevin-Prince Boateng givet os et kig til den helt nye Hypervenom Phantom-farve, som endnu ikke er blevet lanceret. Den er Blå/Sort/Gul, og er intet mindre end syvende farve af Hypervenom siden lanceringen tilbage i marts sidste år, og giver et noget mærkere udtryk end den nuværende grønne model.

Ud over at den nye farvevariant fangede vores opmærksomhed, så bed vi også mærke i at Boateng endnu engang har skiftet støvlemodel - han startede sæsonen med at spille i CTR360 Maestri III før han tog en tur rundt igennem både Hypervenom, Vapor, Legend IV, Hypervenom igen - og så skulle han naturligvis også lige prøve kræfter med Tiempo Legend V da den kom. Det er klart.

Tredje gang er måske lykkens gang for Boateng, men på den anden side kunne vi godt mistænke ham for at prøve kræfter hvis Nike lancerer noget helt vildt inden VM. Det ville vi også, hvis vi kunne, skal det siges.

Kevin-Prince Boateng er dog ikke den eneste spiller, der har vist sig i den nye farve af Hypervenom - både Daniel Sturride, Adriano fra Barcelona og Robert Lewandowski har alle haft den nye støvle på fødderne før den er blevet lanceret.

Især Lewandowski gør det godt med sine Blå/Sort/Gule Hypervenom, som han bl.a. spillede med i kampen mod Hertha Berlin. Polakken har fået LEWY og det polske flag sat på siden - og farverne står faktisk rigtig pænt til Dortmund-dragten med de sorte og gule nuancer. OK, så er der også lige det blå, men vi synes nu stadig at fodboldstøvlerne ser skarpe ud til dragten.

Med andre ord er der altså nyt på vej - og ikke kun til Kevin-Prince Boateng, Sturridge, Lewandowski og Adriano. Den nye farve lander senere på måneden, hvor vi naturligvis ser meget på støvlen til "A new breed of Attack."

Hvad synes du om den nye Hypervenom-farve? Er den noget for dig - og hvilken farve af Hypervenom har været fedest indtil videre? Del meget gerne dine tanker med os herunder.