Med lanceringen af den nye Nike Tiempo Legend V har Nike tænkt nyskabende og revolutionerende i forhold til ny teknologi, men med Nike Tiempo 94 har man samtidig bevist, at man ikke har glemt rødderne. Vi ser nærmere på de to nye sager.

Selv her et godt stykke inde i januar måned kan man stadig glæde sig over Nikes lanceringstempo sidste måned. Op til juletiden kommer gaverne som perler på en snor, og det var en sand fornøjelse at følge med i. Blandt de mere interessante nyheder var en Nike Tiempo Legend V og ikke mindst også Nike Tiempo 94, som vi ser lidt nærmere på her.

Nike Tiempo Legend V blev lanceret som det seneste nye og en revolutionerende og nyskabende støvle. På en periode på toogethalvt år havde Nike arbejdet hårdt for at gøre et moderne ikon endnu bedre for at optimere støvlen til de professioneles stadig mere krævende behov.

Hvis du synes om den nye Nike Tiempo Legend V, så kan du se meget mere lige her.

Med introduktionen af Hypershield-teknologi satte Nike helt nye standarder for, hvad læderstøvler kan præstere. Hypershield er en vandafvisende teknologi, der består af tre lag, der er udviklet til at forhindre, at læderet optager vand, og det er langt mere end bare smart markedsføring. Den femte generation af Nike Tiempo Legend absorberer 73% mindre vand end Nike Tiempo Legend IV, materialet tørrer 24% hurtigere, og overdelen er samtidig 88% stærkere end Tiempo Legend IV i Nikes egne tests.

Med den helt nye og meget teknologisk avancerede Nike Tiempo V kan nogle måske godt føle, at tiden er løbet fra legenden om Nike Tiempo Legend. At Nike er gået væk fra de klassiske dyder, som dannede grundlaget for den højteknologiske og lækre Nike Tiempo Legend V. Det er dog ikke tilfældet. Med skoen Nike Tiempo 94 sørgede Nike for at hylde den legendariske Tiempo-arv.

Er Nike Tiempo 94 noget for dig, så kan du se meget mere lige her.

Nike Tiempo 94 er et forsøg på at genskabe den ikoniske og legendariske Nike Tiempo Premier, som var revolutionerende, nyskabende og teknologisk med helt fremme. Den blev brugt af ikke færre end 10 spillere, da der tilbage i 1994 blev spillet VM-finale i USA, hvor Brasilien slog Italien 3-2 efter straffesparkskokurrence.

Forskellen er selvfølgelig til at få øje på blandt de to støvler. Nike Tiempo Legend V er beregnet til græsbanerne og den traditionelle fodbold, mens Nike Tiempo Premier er beregnet til indendørsbanerne. Alligevel er der ligheder mellem de to støvler. Det er tydeligt, at de to støvler har samme arv og med de tre farver orange, hvid og sort, så er det tydeligt at der er tale om brødre.

Nike Tiempo Legend V er udover Nike Hypershield-teknologien blevet opdateret på en række andre punkter i forhold til den forrige Nike Tiempo Legend IV. Blandt andet er syningerne på forfoden lavet anderledes, så læderet ikke strækker sig og dermed bevarer sin holdbarhed længere.

Pløsen på den nye Nike Tiempo Legend V er lille og ikke i vejen. Sådan var det dog ikke på den klassiske Nike Tiempo Premier fra 1994, så derfor har Nike Tiempo 94 også fået en stor pløs, som det så ud for godt 20 år siden. Pløsen er til gengæld aftagelig, så man kan vælge om man vil hylde traditionerne eller helst er fri. Samtidig er der et syet gult Nike-mærke ved hælen, ligesom der også var på Nike Tiempo Premier.

Nogle spillere er trofaste mod Nike Tiempo-støvlerne, og hvis man hører til den gruppe, så er Nike Tiempo Legend V en sand gave. Den er lækker, teknologisk avanceret og har en sublim komfort. Hvis man samtidig gerne vil udtrykke Nike Tiempo-stilen til hverdag, så har Nike lanceret en elegant polo, der passer perfekt til den moderne Nike Tiempo Legend V.

Hvis den elegante polo kunne være noget for dig, så kan du se meget mere lige her.

Er man til den klassiske Nike Tiempo 94, så er der også masser af gode nyheder. Ikke kun kan man trække en elegant og stilet sko på fødderne, man kan også trække en ligeså lækker trøje over hovedet. Nike har sammen med Nike Tiempo 94-skoen lanceret en trøje, der passer perfekt til, og som udstråler den samme elegance og klasse, som har været Tiempos DNA helt siden 1994.

Kunne du godt tænke dig at trække i den smarte Tiempo langærmede trøje, så kan du se meget mere lige her.

Med Nike Tiempo Legend V og Nike Tiempo 94 sørger Nike for på en gang at være med helt teknologisk fremme og samtidig hylde den klassiske arv, der har skabt legenden. Hvad synes du om de to støvler? Og kan du lide Nike Tiempo 94? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.