Den første weekend i det nye år er gået, og det betyder, at vi er klar med årets første omgang støvlespots. Denne gang er den camouflerede nye Puma evoPOWER i kamp, og så har stjernerne taget december måneds mange lanceringer til sig.

Det begynder så småt at accelerere igen efter en juleferie hvor nogle af verdens største ligaer har taget sig en slapper. Både den spanske og italienske liga er i gang igen, og i England holder de som bekendt aldrig ferie. Derfor er der masser af tage fat på til årets første omgang støvlespots.

Luis Suarez (Liverpool) Adidas F50 Adizero Blå/Orange/Hvid Vi starter med de sidste par dages store samtaleemne. I sidste Premier League kamp for Liverpool spillede Luis Suarez i et par Adidas Nitrocharge 1.0 venligst udlånt af Steven Gerrard. Det satte gang i rygterne om et støvleskifte for Liverpools skarpretter, men i FA-Cup kampen mod var Suarez tilbage i sine Adidas F50 Adizero. Dermer tyder det på, at det altså var ankelskaden, der fik Suarez til at hoppe i Nitrocharge.

Anton Rodgers (Oldham) Adidas Predator LZ Blackout Det var en ganske speciel dag for Brendan Rodgers og resten af familien, da Liverpool søndag mødte Oldham. Sønnen Anton Rodgers spiller nemlig for Oldham, og han var også at finde på det mandskab, der skulle tage kampen op mod Liverpool. Overraskelsen udeblev dog og far endte med at vinde over sønnen, og dermed er det slut med FA-CUP fodbold i denne sæson for Anton Rodgers, der spillede i et par af den første udgave af Adidas Predator LZ blackout.

Cesc Fabregas (FC Barcelona) Puma evoPOWER CAMO I det spanske kørte FC Barcelona på cruise-control efter en velfortjent pause, da de sikrede sig en 4-0 sejr over upåagtede Elche. Dermed gav Cesc Fabregas sine nye Puma evoPOWER en noget nær perfekt debut, og det bliver spændende at se endnu mere til den nye støvle i den kommende tid.

Bacary Sagna (Arsenal FC) Puma Powercat 1.12 Orange Fabregas' gamle holdkammerat Bacary Sagna kan man også forvente iklæder sig den nye Puma evoPOWER på et tidspunkt. Han holder dog stadig fast i sin nuværende støvle, den solide Puma Powercat 1.12, der var med til at holde Arsenal-buret rent i den sikre 2-0 sejr over Tottenham.

Serge Gnabry (Arsenal FC) Nike Hypervenom Phantom Sort/Grøn Længere oppe foran var den unge tysker Serge Gnabry særdeles aktiv i sine nye Nike Hypervenom Phantom i Sort/Grøn fra Nikes Energy Pack, der blev lanceret i slutningen af december. Det blev til et par særdeles nærgående forsøg fra Gnabry og ikke mindst et flot oplæg til Santi Cazorlas knusende 1-0 scoring. Spændende spiller med en spændende støvle!

Chico Flores (Swansea City) Nike Mercurial Vapor IX Det er langt fra første gang, at Swanseas Chico Flores sikrer sig en plads i vores støvlespots. Michael Laudrups stærke forsvarer virker til at være glad for speciallavede støvler, og i kampen mod Manchester United havde han et par custom-made Nike Mercurial Vapor IX på fødderne i den enkle kombination af hvid og sort.

Javier 'Chicharito' Hernandez (Manchester United) Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn Den hurtige mexicaner Javier 'Chicharito* Hernandez valgte i weekenden at spille med en gammel farvevariant. Den hurtige og driblestærke United-profil havde et par Nike Tiempo Legend IV på i kombinationen af hvid og mørkegrøn, hvilket nok hænger tæt sammen med den nationale stolthed ved at komme fra Mexico.

Leon Britton (Swansea City) Adidas Adipure 11pro Lilla/Hvid/Sort Indrømmet - vi kan godt lide når støvlerne matcher dragten, og derfor skal vi også lige have plads til Swanseas Leon Britton. I Swanseas overraskende 1-2 sejr over Manchester United havde han de nye Adidas Adipure 11pro II på fødderne i den skarpe farvekombination af Lilla/Hvid fra den farvestrålende Adidas Samba Package. Perfekt match til Swanseas udebanetrøje!

Francesco Totti (Roma) Nike Tiempo Legend V Orange/Hvid I Italien var der topkamp i weekend, og her gik kampen nok ikke efter Roma-legenden Francesco Tottis hoved. Udover at tabe 3-0 til Juventus, så sluttede Roma med kun 9 mand på banen. Dermed blev der ikke meget at glæde sig over for Totti, der nok engang spillede i sine speciallavede Nike Tiempo Legend V, der har fået tilføjet en stor pløs i sølv.

Nikica Jelavic (Everton FC) Warrior Sports Skreamer S-Lite Når Nikica Jelavic fra Everton skal se tilbage på weekenden, så vil han nok være udmærket tilfreds. Ud af de 4 mål som Everton scorede mod Queens Park Rangers, noterede han sig for halvdelen og det var iklædt de opmærksomhedskrævende Warrior Sports Skreamer S-Lite, som vi meget gerne ser meget mere til.

Årets første omgang støvlespots bragte os vidt omkring, og det gode er, at vi kommer endnu længere rundt omkring i de mange støvlespots der venter i 2014. Hvad synes du om weekendens kampe? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.